•  صفحه اصلي  •  دانشنامه  •  گالري  •  كتابخانه  •  وبلاگ  •
منو اصلی
home1.gif صفحه اصلی

contents.gif معرفي
· معرفي موسسه
· آشنايي با مدير موسسه
· وبلاگ مدير
user.gif کاربران
· لیست اعضا
· صفحه شخصی
· ارسال پيغام
· ارسال وبلاگ
docs.gif اخبار
· آرشیو اخبار
· موضوعات خبري
Untitled-2.gif كتابخانه
· معرفي كتاب
· دريافت فايل
encyclopedia.gif دانشنامه فارس
· ديباچه
· عناوين
gallery.gif گالري فارس
· عكس
· خوشنويسي
· نقاشي
favoritos.gif سعدي شناسي
· دفتر اول
· دفتر دوم
· دفتر سوم
· دفتر چهارم
· دفتر پنجم
· دفتر ششم
· دفتر هفتم
· دفتر هشتم
· دفتر نهم
· دفتر دهم
· دفتر يازدهم
· دفتر دوازدهم
· دفتر سيزدهم
· دفتر چهاردهم
· دفتر پانزدهم
· دفتر شانزدهم
· دفتر هفدهم
· دفتر هجدهم
· دفتر نوزدهم
· دفتر بیستم
· دفتر بیست و یکم
· دفتر بیست و دوم
info.gif اطلاعات
· جستجو در سایت
· آمار سایت
· نظرسنجی ها
· بهترینهای سایت
· پرسش و پاسخ
· معرفی به دوستان
· تماس با ما
web_links.gif سايت‌هاي مرتبط
· دانشگاه حافظ
· سعدي‌شناسي
· كوروش كمالي
وضعیت کاربران
در حال حاضر 0 مهمان و 0 کاربر در سایت حضور دارند .

خوش آمدید ، لطفا جهت عضویت در سایت فرم مخصوص عضویت را تکمیل نمائید .

ورود مدير
مديريت سايت
خروج مدير

کمالی سروستانی مطرح کرد: آمادگی شیراز برای برگزاری جشنواره فیلم در ابعاد ملی و جهانی


آیین افتتاح مجتمع فرهنگی هنری «هنر شهر آفتاب» و پردیس سینمایی این مجموعه با حضور معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاندار فارس و جمعی از بازیگران و اهالی سینما برگزار شد؛ پردیس سینمایی هنر شهر آفتاب دومین پردیس سینمایی شیراز و دومین مجموعه سینمای مدرن ساخته شده در این شهر پس از انقلاب اسلامی است.



شیراز قطب سینمایی می شود

در این رویداد، محمد مهدی حیدریان، معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شیراز می‌تواند با سرمایه گذاری و در آینده نزدیک، به عنوان یکی از پنج قطب اصلی سینمایی ایران بدرخشد.

وی ابراز امیدواری کرد که بخش شایان‌ توجهی ازعقب‌ماندگی‌های این شهر در حوزه زیر ساخت‌های فرهنگی طی چهارسال آینده جبران شود.

وی ادامه داد: امیدواریم با وجود زیرساخت‌های مطلوب فرهنگی، سال آینده شاهد برگزاری جشنواره بین‌المللی شیراز در قامت استعداد و ظرفیت‌های این شهر و با حضور سینماگران بومی،‌ ملی و بین‌المللی باشیم تا این شهر بتواند بخشی از تولیدات فرهنگی‌ سینمایی خود و همچنین سایر هنرمندان ایران را میزبانی کند.

اسماعیل تبادار، استاندار فارس هم با بیان اینکه مجتمع‌های سینمایی و کانون‌های فرهنگی می‌توانند افراد مختلف از فرهنگ‌های متفاوت را در یک فضا گرد هم آوردند و در انتقال آموزه‌های مثبت و سالم نقش آفرینی کنند، گفت: می‌توان با استفاده از این رسانه ظرفیت فرهنگی هنری و آیینی ایران را به جهان شناساند.

وی با اشاره به اینکه فارس استانی است که از هر کرانه‌اش هنر و خلاقیت در پهنه ادبی تاریخی، معماری و فرهنگی می‌درخشد، افزود: از استانی با این ویژگی ها انتظار بیشتری برای داشتن چنین مجتمع های فرهنگی می رود و در این استان هر چه فعالیت فرهنگی انجام شود باز هم کم است.

شیراز، شهر سینما

کوروش کمالی سروستانی، موسس سینما فرهنگ، پردیس سینمایی گلستان و پردیس سینمایی «هنر شهر آفتاب»، سخنران دیگر این مراسم بود.

وی  شیراز را شهر راز، شهر اولیا، شهر سعدی و حافظ، شهر شعر و هنر و اینک شهر سینما خواند.

کمالی در ادامه به تاریخ سینما در شیراز پرداخت و گفت: یک فلش‌بک تاریخی به سینما در شیراز، نه هنر سینما، که ساخت سینما، تجلی معنا در بنا، ما را به سال 1297 و اولین تماشاخانه شیراز، در محله گودعربان می برد؛ جایی که تصویر ارزان فیلم را به نمایش گذاشت. یعنی سال آینده1397، سینما در شیراز صد ساله می‌شود.

موسس پردیس سینمایی «هنر شهر آفتاب» به وقایع مهم تاریخ سینما در شیراز پرداخت و گفت: در سل 1299 پلیس جنوب، سینما کافه جنوب را بنیان گذاشت؛ هشت سال پس از آن در 1307، به روایت ابراهیم گلستان، محمدخان هندی در خیابان داریوش، سینمایی را راه‌اندازی کرد. یک سال بعد نخستین سینماهای حرفه‌ای شیراز: سینما خورشید و سینما دیده‌بان که بعدها مایاک و تاج خوانده شد، ساخته شدند.        

وی ادامه داد: جنگ جهانی دوم،  بلای جان سینما هم شد. بیست سال ساخت فیلم و سینما در ایران و شیراز به اغما رفت تا سال 1330 که سینما تئاتر رکس در خیابان داریوش به کوشش علی محزون راه اندازی شد.

موسس پردیس سینمایی گلستان افزود: یک سال بعد از این واقعه  سینما پارامونت در چهارراه مشیر که بعدها به مهتاب تغییر نام داد به راه افتاد.

سینماهای ایران و پاسارگاد که توسط مشیری و شاپوری ساخته شد و در پی آن سینمای پارس و پریسا با سالن تابستانه در سال های 1332 و 1333 موارد دیگری بود که کمالی به آن اشاره کرد.

وی توضیح داد: سینما سعدی در 1339 به عنوان یکی از لوکس‌ترین سینماهای خاورمیانه آن روزگار توسط علی اکبر یاسایی ساخته شد؛ پس از آن در دهه چهل سینما پارامونت توسط جمشیدیان ساخته و سینما پرسپولیس را صلاح‌الدین امامی بنیاد نهاد و بعد از آن سینماهای کاپری و مترو به سینماهای شیراز اضافه شدند.

به گفته کمالی آخرین ومجهزترین سینمای شیراز، آریانا، توسط شاهرخ گلستان در خیابان کریم‌خان زند  در سال 1348ساخته و افتتاح می‌شود.

وی در ادامه  مروری بر تاریخ سینما در شیراز به نمایش فیلم‌های بزرگ جهان در سینماهای این شهر و آتش سوزی سینما آریانا اشاره کرد.

کمالی توضیح داد: از 13 سالن سینمایی شیراز در سال 57  تنها پنج سینمای سعدی، ایران، فلسطین، شیراز و پیام با همان ویژگی‌های دهه چهل تا سال 1394 به فعالیت مشغول بودند.

موسس سینما فرهنگ ادامه داد: مطالعات فرهنگی ضرورت توسعه تاسیسات و فضاهای فرهنگی را برایمان جدی کرد تا اینکه در سال 1394 و در میلاد فرخنده پیامبر رحمت و با اکران فیلم زیبای محمد رسول‌الله مجید مجیدی، سینما فرهنگ گشایش یافت.

موسس پردیس سینمایی گلستان ادامه داد: یک سال بعد و پس از 48   از آخرین سال ساخت سینما در شیراز و پس از 38 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، در میلاد فرخنده امام رضا (ع) پردیس سینمایی گلستان با سه سالن، به عنوان اولین سینمای مدرن و استاندارد شیراز به بهره‌برداری رسید  و با استقبال همشهریان گرامی توانست رتبه اول کشور را در زمینه ضریب اشغال صندلی به خود اختصاص دهد.

وی افزود: اینک در آذر ماه 1396، در میلاد فرخنده پیامبر اعظم (ص)، مجموعه فرهنگی، هنری  و سینمایی هنر شهر آفتاب با مساعدت و همراهی وزارت فرهنگ  و ارشاد اسلامی و مجموعه تجاری-فرهنگی خلیج فارس گشایش می‌یابد.

کمالی تاکید کرد: کاخ جشنواره شیراز، سودای برگزاری سالانه «جشنواره فیلم شیراز» را  در ابعاد ملی و جهانی با مساعدت جناب تبادار استاندار فرهنگور فارس و جناب حیدریان، معاون محترم سینمایی کشور دارد.

وی ادامه داد: سینما زاده همه هنرها است و گاه برتر و موثرتر از آنان؛ سینما صنعت  و هنر است. رسانه است، خرد و فرهنگ ساز است.

 کمالی با اشاره به شروع به کارپردیس سینمایی «هنر شهر آفتاب» و خطاب به حاضران در مراسم گفت: در این شب دل انگیز در کنار سالن های آبی و بنفش و سبز و زرد و قرمز و نارنجی که با حضور شما رنگین تر شده اند می گوییم: سلام سینما. سلام سینماسازان. سلام هنرمندان سینما. سلام مدیران سینما و سلام عاشقان سینما.

در این مراسم، رحیم هودی، محمد مهدی سلطانی سروستانی و ستاره اسکندری به اجرای برنامه پرداختند.

اجرای گروه موسیقی پالت بخش دیگری از این رویداد بود.  

لازم به ذکر است مجموعه فرهنگی هنری هنر شهر آفتاب، هشت سالن سینمایی با ظرفیت 1500 صندلی دارد؛ در این مجموعه سالن‌های عمومی، سینماتِک، سالن کودکان و نوجوانان، سالن 3D، سالن سینمای هنری و چندمنظوره، کتابفروشی، کافه کتاب و نگارخانه وجود دارد




























































































 

 

ارسال شده در مورخه : جمعه، 17 آذر، 1396 توسط ramezani

 
ورود
نام کاربری

رمز عبور

پیوندهای مرتبط
· مطالب بیشتر در مورد
· سایر مطالب نوشته شده توسط ramezani


پربازدیدترین مطلب در زمینه :
شب سعدی، پاسداشت دکتر مظاهر مصفا

امتیاز دهی به مطلب
امتیاز متوسط : 0
تعداد آراء: 0

لطفا رای مورد نظرتان را در مورد این مطلب ارائه نمائید :

عالی
خیلی خوب
خوب
متوسط
بد

انتخاب ها

 چاپ این مطلب چاپ این مطلب

"کمالی سروستانی مطرح کرد: آمادگی شیراز برای برگزاری جشنواره فیلم در ابعاد ملی و جهانی" | ورورد به سیستم / عضویت در سایت | 0 نظر شما چیست؟
این سایت در قبال مطالب طرح شده توسط کاربران هیچگونه مسئولیتی ندارد .
مسئولیت مطالب و نظرات ارائه شده بر عهده کاربر ارائه کننده مطلب می باشد .

بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .

وب سایت دانشنامه فارس
راه اندازی شده در سال ٬۱۳۸۵ کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه دانشنامه فارس می باشد.
طراحی و راه اندازی سایت توسط محمد حسن اشک زری