•  صفحه اصلي  •  دانشنامه  •  گالري  •  كتابخانه  •  وبلاگ  •
منو اصلی
home1.gif صفحه اصلی

contents.gif معرفي
· معرفي موسسه
· آشنايي با مدير موسسه
· وبلاگ مدير
user.gif کاربران
· لیست اعضا
· صفحه شخصی
· ارسال پيغام
· ارسال وبلاگ
docs.gif اخبار
· آرشیو اخبار
· موضوعات خبري
Untitled-2.gif كتابخانه
· معرفي كتاب
· دريافت فايل
encyclopedia.gif دانشنامه فارس
· ديباچه
· عناوين
gallery.gif گالري فارس
· عكس
· خوشنويسي
· نقاشي
favoritos.gif سعدي شناسي
· دفتر اول
· دفتر دوم
· دفتر سوم
· دفتر چهارم
· دفتر پنجم
· دفتر ششم
· دفتر هفتم
· دفتر هشتم
· دفتر نهم
· دفتر دهم
· دفتر يازدهم
· دفتر دوازدهم
· دفتر سيزدهم
· دفتر چهاردهم
· دفتر پانزدهم
· دفتر شانزدهم
· دفتر هفدهم
· دفتر هجدهم
· دفتر نوزدهم
· دفتر بیستم
· دفتر بیست و یکم
· دفتر بیست و دوم
info.gif اطلاعات
· جستجو در سایت
· آمار سایت
· نظرسنجی ها
· بهترینهای سایت
· پرسش و پاسخ
· معرفی به دوستان
· تماس با ما
web_links.gif سايت‌هاي مرتبط
· دانشگاه حافظ
· سعدي‌شناسي
· كوروش كمالي
وضعیت کاربران
در حال حاضر 0 مهمان و 0 کاربر در سایت حضور دارند .

خوش آمدید ، لطفا جهت عضویت در سایت فرم مخصوص عضویت را تکمیل نمائید .

ورود مدير
مديريت سايت
خروج مدير

کمالی سروستانی: جاده ابریشم، جاده مبادلات فرهنگی میان ایران و چین شود

رئیس کتابخانه ملی چین در بازدید از سازمان اسناد و کتابخانه ملی، سفر به شیراز و بازدید از مخازن کتاب را یک فرصت مطالعاتی مناسب دانست.

یونگ گفت: فرهنگ ایران و چین از قدمت تاریخی برخوردارند؛ به ویژه استان فارس و شهر شیراز که یک پایتخت پردرخشش بوده است. روابط فرهنگی ما یک روابط ریشه‌ای و تاریخی بوده و ما از دیرباز زمینه های فرهنگی مشترکی با یکدیگر داشته‌ایم.

رئیس کتابخانه ملی چین گفت: همکاری در جاده ابریشم باعث تقویت تعاملات فرهنگی و گفت و گوی تمدن ها می شود.

حان یونگ با تاکید بر اهمیت جاده ابریشم در شکوفایی زندگی مردم افزود: با توجه به وضعیت جهانی، باید بستری  ایجاد شود  که از فرصت جاده ابریشم برای شکوفایی زندگی مردم استفاده کنیم.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 26 شهریور، 1394 (700 مشاهده)

کمالی سروستانی خبر داد: افتتاح سینما فرهنگ شیراز با فیلم «محمد رسول الله»

مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس گفت: برای مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس افتخاری است که «سینما فرهنگ» را در شیراز هم‌زمان با ایام باسعادت دهه کرامت و ولادت باسعادت حضرت امام رضا (ع) و با فیلم ارزشمند و فاخر «محمد رسول‌الله (ص)» ساخته مجید مجیدی افتتاح می‌کند.

کوروش کمالی سروستانی ادامه داد: اگرچه ساخت پردیس‌های سینمایی مدت‌ها است که در دستور کار متولیان فرهنگی شیراز و بخش خصوصی قرار گرفته است، اما تاکنون برخلاف شهرهای مشهد و تهران هیچ‌گونه اقدام عملی صورت نگرفته است.

وی افزود: با توجه به این وضعیت و نیز تصویب طرح «آرشیو ملی هنر ایران» از سوی جناب آقای دکتر صالحی امیری ریاست مرکز اسناد و کتابخانه ایران و نیز با انگیزه بالا بردن امکان مصرف کالاهای فرهنگی در شهر شیراز، مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس تصمیم گرفت که سالن اجتماعات 240 نفری خود را با حمایت و موافقت معاونت سینمایی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی و مؤسسه سینماشهر و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و بخش خصوصی به سالن سینما تبدیل کند و از این پس شهروندان، فرهنگوران، هنرمندان و علاقه‌مندان به هنر سینما می‌توانند از این فضای مصفا برای دیدن فیلم‌های فرهنگی و هنری در قالب نمایش فیلم‌های عمومی، هنری با رویکرد به «سینماتِک» و «هنر و تجربه» استفاده کنند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 12 شهریور، 1394 (876 مشاهده)

کمالی سروستانی: ذات رسانه نقد است


مدیر دانشنامه فارس گفت: ذات رسانه نقد است و نمی شود اهل مطبوعات و رسانه خود منتقد باشد اما به تحلیل آثار همکاران خود که می رسند تعارف و از نقد آثار یکدیگر پرهیز کنند.

کوروش کمالی سروستانی در دومین نشست از سلسله نشست های تاریخ مطبوعات فارس بیان کرد: اهالی رسانه نباید تنها به دنبال نقادی یا تجلیل باشند بلکه رسالت اصلی خود که نقد منتقدانه و منصفانه است را با جدیت دنبال کنند.

مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس افزود: متاسفانه روزنامه های فارس فاقد تئوری و دیدگاه و بیشتر روایتگر تا تحلیلگر هستند و امروز جای یک ستون تاثیر گذار در روزنامه های شیراز خالی است.

کمالی سروستانی با اشاره به نشست های تاریخ مطبوعات فارس اضافه کرد: یکی از وظایف این نشست ها باید تهیه خروجی های فکر و اندیشه و ایجاد ساز و کاری برای خروج روزنامه های شیراز ازحالت روایتگری باشد.

وی اظهارداشت: نگاه حاکم در جوامع توسعه نیافته نگاه کمی است و این درحالی است که در جوامع پیشرفته حلقه های اندیشه، با کیفیت جمع نه با کمیت افراد شکل گرفته است. 

دومین نشست از سلسله نشست های تاریخ مطبوعات فارس با عنوان «خبرنگار در زوم» به بررسی آثار فرزاد وثوقی خبرنگار با سابقه شیرازی پرداخت. 

فرزاد وثوقی بیش از دو دهه در روزنامه های شیراز به عنوان خبرنگار، دبیر وسردبیر فعال است

 

 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 7 شهریور، 1394 (359 مشاهده)

کمالی سروستانی: روزنامه‌نگاران، مستندهای فرهنگی سرزمین خود هستند


رئیس مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برگزاری سلسله نشست های «روزنامه نگار در زوم» توسط این سازمان را توجه به کسانی دانست که به گوته ای مستندهای فرهنگی این سرزمین هستند.

کوروش کمالی سروستانی ضمن پاسداشت روز خبرنگار و نقش آنها در آگاهی بخشی و روشنگری گفت: وظیفه ما این است که اصحاب قلم و اندیشه را در زمان حیاتشان مستند کنیم. پروژه تاریخ شفاهی و تجلیل از بزرگان فرهنگ و ادب و ورزش و اقتصاد و سیاست و مدیریت نوعی مستند سازی در زمان حیات این بزرگان است تا ما با خلاء اطلاعاتی بعد از ایشان روبرو نباشیم لذا برگزاری نشست‌هایی مانند سلسله نشست‌های روزنامه‌نگار در زوم، از یکسو تجلیل است و از یکسو ساختن اسناد برای آیندگان.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 17 مرداد، 1394 (754 مشاهده)

مدیر دانشنامه فارس: رستگار فسایی، بخش انکارناپذیر تاریخ ادب کشور است

آیین نکوداشت دکتر منصور رستگار فسایی، پژوهشگر و نویسنده، شاهنامه‌پژوه، حافظ‌شناس و چهره ماندگار ادبیات فارسی، در محل مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برگزار شد.

در آغاز مراسم و پس از نعت‌خوانی مرشد همراه با آوای موسیقی زورخانه‌ای، کوروش کمالی سروستانی به عنوان نخستین سخنران گفت: فرهنگ شبِ رمضان مغتنم فرصتی است تا در فضایی مصفا و در ماه قرآن و میزبانی خداوندگار و زایش نور و میلاد مبارک امام حسن مجتبی (ع) گرد آییم و به تبجیل از یکی از آفریده‌های خوب خدا دست یازیم. جاری خداوندگار، تولای مولا، زایش و رویش ادب و هنر در پرتو رستگاری منصور.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 13 تیر، 1394 (805 مشاهده)

نيكدل نامور؛ نكوداشت رستگار فسايي در شيراز

مركز اسناد و كتابخانه ملي فارس نكوداشت منصور رستگار فسايي را با عنوان "نيكدل نامور" پنجشنبه 11 تيرماه برگزار می‌کند؛ برگزاری این برنامه به پاس 50 سال فرهنگوري و چاپ بيش از چهل كتاب و 120 مقاله­ علمي این استاد شناخته شده ادبیات فارسی است.

دكتر منصور رستگار فسايي استاد بازنشسته دانشگاه و رئيس مؤسسه آموزش عالي حافظ شيراز در سال 1317 در فسا زاده شد. تصحيح كتاب فارسنامه ناصري در سال 1361 جايزه كتاب سال جمهوري اسلامي ايران را براي او به ارمغان آورد. دو كتاب "21 گفتار درباره­ شاهنامه فردوسي" و "تذكره دلگشا" در سال‌های 70  و 71 جايزه بهترين كتاب دانشگاهي را نصيب رستگار فسایی كرد. وی در سال 1374 به عنوان استاد نمونه دانشگاه شيراز و در سال 1382 به عنوان چهره ماندگار در عرصه ادبيات فارسي صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران انتخاب شد.

تصوير آفريني در شاهنامه، اژدها در اساطير ايران، فرهنگ نام­هاي شاهنامه، انواع شعر فارسي، شرح 6 جلدي ديوان حافظ، تصحيح فارسنامه ابن بلخي، آثار عجم و كليات ابواسحاق اطعمه، بخشي ديگر از آثار رستگار فسايي است.

  نكوداشت رستگار فسايي توسط مركز اسناد و كتابخانه ملي فارس، دانشگاه حافظ و مؤسسه فرهنگي­ هنري شهر آفتاب در پانزدهمین روز از ماه رمضان و ميلاد حضرت امام حسن مجتبي (ع)، درقالب شب فرهنگي رمضان برگزار مي­‌شود.

 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 9 تیر، 1394 (389 مشاهده)

ايلياتي اسطوره‌ساز


عشق سوزان است‏، بسم الله الرحمن الرحيم

هر كه خواهان است، بسم الله الرحمن الرحيم

دل اگر تاريك، اگر خاموش، بسم الله نور

گر چراغان است، بسم الله الرحمن الرحيم

کوروش کمالی سروستانی/* عجب شبي است‏. شب عشق‌هاي روزگار ما. روز ميلاد اميرالمؤمنين علي(ع)، روز عشق مطهر، روز معلم، روز استاد محمد بهمن‌بيگي و چه پرشگون سعادتي است بودن در ميان شما عزيزان و عاشقان اين سرزمين و چه پر نور و رنگارنگ. در بزم فرهنگ.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 4 خرداد، 1394 (852 مشاهده)

در ستایش دكتر اصغر دادبه/ سخن دوست


از هر چه مي رود، سخن دوست خوش‌تراست

پيـغـام آشـنـا نـفـس روح پـروراسـت

 کوروش کمالی سروستانی/ بر تارگ سترگ تاريخ اين سرزمين، از پس فراز و فرودهاي بسيار، حوادث در هم‌ تنيده ، وقايع انتظار ناكشيده و رويدهاي ناخواسته كه برخي بر پيشاني كتيبه‌ها به نقش دوام درآمده و برخي بر جريدة اوراق مكتوب شده، چه بسيار ناروايي‌هايي كه بر خاك زرّين اين سرزمين و مردمان بلندآوازه‌اش روا داشته شده تا شكوه اين قامت سترگ، از هر لوني كه باشد، در هم فروريزد و آوازه‌اش، نااستوار، پريشان خاطر و پژمرده خوي، بر سبيل گمنامي در طوفان بلايا از يادها رخت بربندد...

 تقدير اما بر گونه‌اي ديگر شريان جاري حيات را بر آبشخور اين سرزمين رقم مي‌زد. مي‌رفت تا مشعل تمدني سترگ و شكوهي بديع را فاخرانه به دست مشعلداراني خوش آوازه در ايران زمين بسپارد كه نخست بار منشور آزادي ملل را هم‌ در آنجا به منصّه ظهور رسانيده بودند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 28 اردیبهشت، 1394 (1201 مشاهده)

محمدعلی سپانلو: سعدی پرچم‌دار استقلال هنر در شعر ایران است

محمدعلی سپانلو، شاعر و پژوهش‌گر، شامگاه دوشنبه 21 اردیبهشت ماه روی در نقاب خاک کشید. «شاعر تهران»  در آخرین سال های حیاتش میهمان و سخنران یادروز شاعر شیرازی بود. او در آستانه اردیبهشت ماه جلالی 1390 و در همایش همایش «سعدی در قصیده» سعدی را پرچم‌دار استقلال هنر در شعر ایران خواند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 23 اردیبهشت، 1394 (833 مشاهده)

گزارش تصویری/ اپرای سعدی روی صحنه


اپرای عروسکی سعدی ، به کارگردانی بهروز غریب‌پور و بر اساس زندگی و اشعار سعدی از ششم اردیبهشت ماه در تالار حافظ تهران به روی صحنه رفته است؛ این نمایش تا هشتم خردادماه در پایتخت اجرا می شود؛ اپرای عروسکی سعدی با طراحی و کارگردانی بهروز غریب پور با آهنگ سازی امیر بهزاد و آواگرانی همچون محمد معتمدی، سحر محمدی، روشنگ کی‌منش، علی زند وکیلی و مهرزاد ناصحی به صحنه می‌رود. عکس‌هایی از این نمایش را در ادامه می‌بینید:

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 17 اردیبهشت، 1394 (754 مشاهده)

مدیر دانشنامه فارس: بهمن بیگی، ایل را متحول کرد

مدیر دانشنامه فارس پیشنهاد تشکیل موسسه فرهنگي و پژوهشي بهمن‌بيگي و فرهنگسرايی به نام او  را اریه کرد.

آیین نکوداشت محمد بهمن بیگی، پدر تعلیمات عشایر ایران، همزمان با هفته معلم در شیراز برگزار شد.

کوروش کمالی سروستانی، در این مراسم با اشاره به  تقارن میلاد امام اول شیعیان، روز معلم و بزرگداشت بهمن بیگی گفت: زندگي علي(ع) آموزنده است؛ 23 سال جهاد در كنار پيامبر براي بنيان‌ گذاشتن اسلام، 25 سال پس از پيامبر شكيبايي و بردباري براي وحدت و حفظ نهال نورس دين‏ و 5 سال حكومت براي عدالت و محبت.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 12 اردیبهشت، 1394 (873 مشاهده)

بازدید روحانی از آرامگاه سعدی و حافظ


حجت‌الاسلام حسن روحانی رییس جمهورکشورمان در سفر به شیراز  از آرامگاه سعدی و حافظ بازدید کرد.

حسن روحانی با حضور در آرامگاه سعدی شیرازی ضمن قرائت فاتحه برای روح این شاعر بزرگ پارسی‌گوی، از مقبره شوریده فصیح الملک یکی دیگر از شاعران استان فارس در سده اخیر نیز بازدید کرد.

وی در اجتماع مردم فارس، در بیان مقام سعدی گفت: سعدی شیرازی به ما یاد داد که دولت و راه دولتمردان در کنار ظلم قرار نمی گیرد و ما همان راه و مسیر را ادامه خواهیم داد.

  عکس‌هایی از این بازدید را ادر ادامه می‌بینید:

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 10 اردیبهشت، 1394 (683 مشاهده)

یادروز سعدی در هفت اقلیم/ سازمان ملل، «سال سعدی» تعیین کند

اول اردیبشهت ماه جلالی، یادروز شیخ اجل، سعدی شیرازی حال از مرزهای ایران زمین فراتر رفته است؛ آن چنان که در آيين بزرگداشت سعدی در تاجيكستان، نسبت به تعيين سالي منحصر به اين استاد سخن از سوي سازمان ملل تأكيد شد. 

بزرگداشت سعدي شيرازي در تونس

همزمان با سالروز بزرگداشت «سعدي شيرازي»، ميزگردي علمي - ادبي، با همكاري دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه تونس و رايزني فرهنگي ايران در تونس برگزار شد. در اين ميزگرد كه با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان تشكيل شد، برنامه‌هاي متنوعی همچون ارائه مقالات و اجرای موسیقی با اشعاری از سعدی و نمايش فیلم مستندی از ایران به ویژه شهر شیراز و آرامگاه سعدی همراه با معرفی شخصیت صاحب «بوستان» و «گلستان» از نگاه متفکران جهان اجرا شد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : یکشنبه، 6 اردیبهشت، 1394 (741 مشاهده)

نشست علمی یادروز سعدی برگزار شد/ خلاصه سخن سعدی چیست؟

نشست علمی یادروز سعدی مطابق سنت هرساله، اول اردیبهشت ماه جلالی با حضور سعدی دوستان و سعدی پژوهان در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برگزار شد.  سعدی پژوهان در این روز از «حديث خوش سعدي »گفتند؛ حدیثی که در  هفت اقليم دهان به دهان نقل می‌شود. در نشست علمی یادروز سعدی در سال 1394، احمد سميعي گيلاني با موضوع «مواجهه سعدي و حافظ»، اصغر دادبه با موضوع « خطا بوَد كه نبينند روي زيبا را(بحثي در جمال‌پرستي از ديدگاه سعدي)»، جعفر مويد شيرازي با موضوع « سعدي شيرين سخن» ، مصطفي مستور با موضوع « گلستان و داستان مدرن معاصر» و منصور پايمرد با موضوع « نگاه تصويرگرايانه سعدي به كنايه» سخنرانی کردند.   نشست یادروز سعدی با معارفه‌ کوروش کمالی سروستانی، مدیر مرکز سعدی شناسی به‌عنوان رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس همراه بود

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 1 اردیبهشت، 1394 (802 مشاهده)

مدیر دانشنامه فارس، سرپرست مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس شد


رئیس سازمان اسناد و كتابخانه ملی ایران، طی حكمی كوروش كمالی سروستانی، مدیر دانشنامه فارس را به عنوان سرپرست مركز اسناد و كتابخانه ملی استان فارس منصوب کرد.

در حکم سیدرضا صالحی امیری خطاب به کوروش کمالی سروستانی آمده است:

جناب آقای كوروش كمالی سروستانی

نظر به سوابق و تجارب مفید جنابعالی در عرصه مدیریت و فرهنگ به موجب این حكم جنابعالی را به عنوان سرپرست عنوان سرپرست مركز اسناد و كتابخانه ملی استان فارس منصوب می‌نمایم. امیدوارم با اتكا به خداوند سبحان، ضمن جلب همكاری مؤثر مسئولان استانی و سازمان منشأ خدمات شایسته در راهبری مركز اسناد و مدیریت كتابخانه ملی استان و مدیریت امور فرهنگی باشید. توفیق روزافزون جنابعالی را در تحقق منویات مقام معظم رهبری و سیاست های ابلاغی دولت تدبیر و امید ازدرگاه خداوند كتعال مسألت می نمایم.

صالحی امیری همچنین از تلاش‌ها و خدمات دكتر محمدعلی رنجبر که پیش از این سرپرستی مركز اسناد و كتابخانه ملی استان فارس را بر عهده داشت، قدردانی کرد.

كوروش کمالی سروستانی، سعدی شناس، پژوهشگر و زبان‌شناس  در سال ۱۳۴۱ در سروستان به دنیا آمد و هم ‌اکنون رئیس مرکز سعدی شناسی و دانشنامه فارس است. وی از سال ۱۳۷۲  دبیر اجرایی و علمی برگزاری بیش از ۴۰۰ کنگره، سمینار، نشست علمی و فرهنگی، منطقه‌ای و ملی و بین ‌المللی هم ‌چون کنگره ‌های بزرگ فارس ‌شناسی، نُه یادروز سعدی، هفت یادروز حافظ،  فلسفه و حکمت در فارس، بزرگداشت مجدالدین فیروزآبادی، بزرگداشت عبدالحسین لاری، کنگره بین‌المللی مکتب فلسفی شیراز و... بوده است. از دیگر فعالیت های سروستانی می توان به تأسیس دانشگاه حافظ شیراز اشاره كرد.

این سعدی‌شناس، علاوه بر خدمات اجرایی فرهنگی در كنار نگارش مقالات به تألیف دانشنامه‌های قرآن‌پژوهی، تشیع و ایرانیکا پرداخته و در کنگره‌های منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی سخنرانی کرده است.
 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 31 فروردین، 1394 (379 مشاهده)

مجموع خبرها 306 (21 صفحه | درهر صفحه 15)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ]
عكس روز

سعدي شيراز

ورود به سیستم
نام کاربری

رمز عبور

آخرين كتب منتشر شده

سعدي‌شناسي دفتر شانزدهم

جدال با سعدي در عصر تجدد

 

سعدي‌شناسي دفتر پانزدهم

افسانه حيات:

يادنامه استاد حسن امداد

شيرازنامه

اشعار عربي سعدي

سعدي‌شناسي دفتر چهاردهم

كازرون شهر سبز

موزه هنر مشكين‌فام

سعدي‌شناسي دفتر سيزدهم

سنگ سياه

سعدي‌شناسي دفتر دوازدهم

کتاب شناسی گلستان سعدی

سعدي‌شناسي دفتر يازدهم

گلستانواره

شيراز در روزگار حافظ (چاپ دوم)

زندگي و زمانه
علي دشتي

تخت جمشيد شكوهي شگفت

شيراز در روزگار حافظ

سعدي شناسي دفتر دهم

دانشنامه آثار تاريخي فارس

 

مساجد تاريخي شيراز

 

باغ‌هاي تاريخي شيراز

پرسپوليس

الف لام ميم

خليج فارس:

اطلس نقشه هاي تاريخي و قديمي

 

عاشقانه هاي سعدي

سعدي شناسي دفتر نهم

نگاهي به تحولات فارس در آستانه استبداد صغير

بررسي باستان شناسي فيروزآباد

سعدي شناسي دفتر هشتم

سرزمين مهر و ماه

سعدي‌شناسي دفتر هفتم

زندگي و قيام احمد بن موسي(ع)

سعدي‌شناسي دفتر ششم

شكوه پارسيان: سرزمين امپراطوران

سعدي‌شناسي دفتر پنجم

بررسي آثار دشت‌هاي پس كرانه‌اي خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر چهارم

دستور زبان لارستاني بر مبناي گويش خنجي

سعدي‌شناسي دفتر سوم

شعر، موسيقي و ادبيات شفاهي مردم ممسني

سعدي‌شناسي دفتر دوم

تاريخ مهاجرت اقوام در خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر اول

فرهنگ جامع واژگان مترادف و متضاد زبان فارسي

 

وب سایت دانشنامه فارس
راه اندازی شده در سال ٬۱۳۸۵ کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه دانشنامه فارس می باشد.
طراحی و راه اندازی سایت توسط محمد حسن اشک زری