•  صفحه اصلي  •  دانشنامه  •  گالري  •  كتابخانه  •  وبلاگ  •
منو اصلی
home1.gif صفحه اصلی

contents.gif معرفي
· معرفي موسسه
· آشنايي با مدير موسسه
· وبلاگ مدير
user.gif کاربران
· لیست اعضا
· صفحه شخصی
· ارسال پيغام
· ارسال وبلاگ
docs.gif اخبار
· آرشیو اخبار
· موضوعات خبري
Untitled-2.gif كتابخانه
· معرفي كتاب
· دريافت فايل
encyclopedia.gif دانشنامه فارس
· ديباچه
· عناوين
gallery.gif گالري فارس
· عكس
· خوشنويسي
· نقاشي
favoritos.gif سعدي شناسي
· دفتر اول
· دفتر دوم
· دفتر سوم
· دفتر چهارم
· دفتر پنجم
· دفتر ششم
· دفتر هفتم
· دفتر هشتم
· دفتر نهم
· دفتر دهم
· دفتر يازدهم
· دفتر دوازدهم
· دفتر سيزدهم
· دفتر چهاردهم
· دفتر پانزدهم
· دفتر شانزدهم
· دفتر هفدهم
· دفتر هجدهم
· دفتر نوزدهم
· دفتر بیستم
· دفتر بیست و یکم
· دفتر بیست و دوم
info.gif اطلاعات
· جستجو در سایت
· آمار سایت
· نظرسنجی ها
· بهترینهای سایت
· پرسش و پاسخ
· معرفی به دوستان
· تماس با ما
web_links.gif سايت‌هاي مرتبط
· دانشگاه حافظ
· سعدي‌شناسي
· كوروش كمالي
وضعیت کاربران
در حال حاضر 0 مهمان و 0 کاربر در سایت حضور دارند .

خوش آمدید ، لطفا جهت عضویت در سایت فرم مخصوص عضویت را تکمیل نمائید .

ورود مدير
مديريت سايت
خروج مدير

توسط دانشنامه فارس / بوطیقای روایت در آثار سعدی منتشر شد
    کتاب «بوطیقای روایت در آثار سعدی» به قلم دکتر امید وحدانی‌فر منتشر شد.

«بوطیقای روایت در آثار سعدی» که توسط دانشنامه فارس و با همکاری مرکز سعدی‌شناسی منتشر شده، دربرگیرنده چهار فصل درباره «روایت و آثار روایی سعدی»، «ساختارشناسی آثار روایی سعدی»، «جایگاه آثار سعدی در حکایت‌پردازی» و «روایت و برآیند روایت در آثار سعدی» است.

در معرفی این کتاب عنوان شده است: امید وحدانی‌فر در این کتاب بر آن است که وجود عناصر داستانی گوناگون در برخی آثار سعدی، آنها را به متون روایی تبدیل کرده است؛ چرا که سعدی برای نقل حکایاتش از عناصر داستانی همچون زمان، مکان، توصیف، گفتگو، کنش داستانی و... بهره برده و بر اساس دو عنصر بنیادین روایت یعنی «گفت‌وگو» و شخصیت به ارائه اطلاعاتی درباره کنش‌های صورت‌گرفته در حکایات پرداخته است. نویسنده کتاب همچنین بر آن است که: این عناصر جهت اهداف تعلیمی و اخلاقی خاص، مورد نظر سعدی بوده و سعدی به واسطه فضایی که حکایت‌ها در اختیار او نهاده‌اند، شخصیت‌ها را به گفت‌وگو واداشته تا با پنهان کردن راوی، حکایات را برای خوانندگان واقعی‌تر جلوه دهد.

گریز از تاریخ‌نگاری صرف و آمیزش روایت با خیال‌پردازی‌های داستانی، کلام سعدی را از انحصار زمانی و مکانی خاص بیرون آورده و به آن جاودانگی بخشیده است. در آثار روایی سعدی، وحدت صورت و معنا به گونه‌ای ترکیب یافته که یک کلِّ غیرقابل تفکیک را شکل داده است. شاید بتوان گفت که از میان آثار روایی او، گلستان و بوستان از منظر داستان‌نویسی و روایت‌پردازی در جایگاه ویژه‌ای قرار دارند؛ زیرا حکایات این دو اثر، از نظر موضوع، مایگان و موتیف، متنوع‌تر هستند و از پیرنگ منسجم‌تری برخوردارند. همچنین سعدی در برخی از غزلیاتش نیز به روایت پرداخته است و بدین‌ترتیب در قالب داستانی غزل ـ روایت به روایت ماجرایی پرداخته است. این روایت‌ها گاه در کل یک غزل و گاه در چند بیت از یک غزل نمود یافته که طی آن خبر، واقعه یا وصفی بازگو می‌شود. به این نوع از غزل‌های سعدی با هدف بیان مفهوم و انتقال معنا پرداخته شده است. نکته درخور تأمل دیگر «سرعت روایت» در آثار سعدی است که بیانگر طول زمانی کنش‌ها و رویدادهاست. نویسنده در پایان بر آن است که روایات سعدی از بوطیقایی پیچیده و چندبعدی برخوردار است.

انتهای پیام

 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 27 مرداد، 1397 (292 مشاهده)

در دومین نشست سعدی‌شناسی مطرح شد/ سعدی پادشاه بی‌بدیل زبان فارسی است

دومین نشست از سلسله نشست‌های سعدی شناسی در آرامگاه سعدی باحضور مریم کهنسال و سعید قشقایی برگزار شد.

در این نشست که با همکاری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی وگردشگری استان فارس و مرکز سعدی شناسی، توسط «انجمن فرهنگ و ادب شیراز» برگزار شد، دکتر مریم کهنسال به گلستان‌خوانی و دکتر سعید قشقایی به بوستان خوانی پرداختند.

مریم کهنسال در بخشی از سخنان خود گفت:«گلستان سعدی از جمله آثاری است که با جان و دل ایرانیان آمیخته‌است؛ چنان‌که می‌توان گفت، هر کس به پارسی سخن می‌گوید، زبان و اندیشه‌اش آراسته به کلام سعدی است. ابیات و حکایاتی که در زبان مردم کوچه و بازار جاری است، خود گواه این مدعاست. گلستان سعدی، مجموعه‌ای از حکایات پند‌آموزی است که، مخاطبش را به درست اندیشیدن و داشتن صفات نیک انسانی فرامی‌خواند. نکته این‌جاست که پند و اندرز و تعلیم، در زبان سعدی چنان جامه‌ای از زیبایی و لطافت می‌پوشد که نه تنها مخاطب را آزرده نمی‌کند؛ که او را با خود هم‌داستان پیش می‌برد».

وی در ادامه افزود:«در رویارویی با آثار ادبیِ برجسته‌ای چون گلستان سعدی، خوانش متن و درک مخاطبان اهمیت ویژه‌ای دارد، خوانش متن، مهارت و دانشی است که باید آن را آموخت و پرورش داد. «خواندن»، گفتگو میان مخاطب و متن است. خواندن، متن نوشتار را به گفتار زنده تبدیل می‌کند. می‌توان گفت از لحظه‌ای که متن خوانده می‌شود، یک قدم از دنیای ادبیات محض فراتر می‌رود و ویژگی‌های پنهانی آن، چون جلوه‌های نمایشی، امکان بروز می‌یابند. سعدی به عنوان کسی که پادشاه بی‌بدیل زبان فارسی است، بی‌تردید کوشیده است آثاری متناسب با این سنت‌ها بیافریند؛ از این‌رو می‌توان درآثاری چون گلستان سعدی، با «خوانش هنری» یا به تعبیر دیگر، «خوانش فنی»

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 27 مرداد، 1397 (415 مشاهده)

فرح نیازکار عنوان کرد/ ضرورت بازگشت به سعدی

فرح نیازکار در نشست "بر خوان سعدی" از ضرورت بازگشت به سعدی و متون کلاسیک سخن گفت.

نخستین نشست از سلسله نشست‌های سعدی‌شناسی با عنوان "بر خوان سعدی" توسط انجمن فرهنگ و ادب شیراز و با همکاری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس و مرکز سعدی‌شناسی در آرامگاه سعدی برگزار شد.

دکتر فرح نیازکار، دبیر انجمن فرهنگ و ادب شیراز، به عنوان نخستین سخنران این سلسله نشست‌ها، درباره سعدی و اهمیت او در روزگاران ما سخن گفت و با تاکید به ضرورت بازگشت به متون کلاسیک و دوباره‌خوانی‌های آن متون گفت: انزوا، تنهایی و فقدان ارتباط در جهان مدرن که تا میزان فراگیری بر فردگرایی بنیاد نهاده شده، موجب فرسودگی بسیاری از ساختارهای اجتماعی و کاهش روابط انسانی در جامعه شده است، و در مقابل شکل‌گیری روابط کاذب و سیطره تظاهر به جای اقبال از مبانی و مقام اصیل نوع انسانی، تجزیه شدن مناسبات اجتماعی و افراد جامعه از یکدیگر برآیند بحرانی است که جامعه مدرن کنونی در ابعاد و زوایای گسترده و فراگیر با آن روبه‌روست؛ فقدان دوستی و مهرورزی‌ای که برخاسته از مبانی فکری و اندیشگانی نوع بشری و نیاز زیستی آنها به شمار می‌آید، در پرتو زندگی مدرن بر جوامع بشری سیطره افکنده و به نوعی تهدیدی بنیادین برای آن محسوب می‌شود

این پژوهشگر و مدرس دانشگاه در ادامه افزود: بی‌شک بحران انزوا در جهان کنونی ما را به ضرورت احیای «دوستی» ره می‌نماید؛ دوستی در جوامع کوچک چندنفره، دوستی در شهر و سرزمین ، دوستی میان ملت‌ها و دوستی میان تمدن‌ها و فرهنگ‌ها و این امر با بازگشت به متون کلاسیک، خواندن آثار بزرگان این عرصه و برخورداری از رهیافت‌های کاربردی آنان در این امر صورت‌پذیر است؛ چنانکه سعدی در آثار خود؛ گلستان، بوستان و غزلیات و... با تبیین مفاهیم رحمت خداوندگاری،شفقت و دوستی او، آیینه‌ای تمام‌نمای از این ویژگی را پیش روی مخاطبانش قرار می‌دهد.

.

 

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 27 مرداد، 1397 (442 مشاهده)

در کتابخانه ملی مرکز فارس عنوان شد: اهمیت «اسناد» در زندگی یک ملت


در جریان بازدید استاندار فارس از سازمان اسناد و کتابخانه ملی فارس، با مرور اقدام‌های این مرکز بر اهمیت «اسناد» در زندگی یک ملت تاکید شد.

اسماعیل تبادار با حضور در سازمان اسناد و کتابخانه ملی فارس در جهت گردآوری اسناد گرانبها و ارزشمند، یادآور شد: خوشبختانه بخش زیادی از این اسناد به صورت الکترونیکی از طریق سایت سازمان اسناد و کتابخانه ملی در داخل و خارج از کشور قابل دسترسی است.

او با بیان اینکه بهره‌گیری از اطلاعات موجود درسازمان اسناد و کتابخانه ملی فارس می‌تواند برای آشنایی مردم با تاریخ گذشته کشور در زمینه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی مورد استفاده قرار گیرد، گفت: مدیران و کارکنان این مرکز باید با تبلیغات گسترده‌تر زمینه آشنایی و آگاهی مردم از خدمات و اسناد ارزشمند موجود را فراهم کنند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 6 مرداد، 1397 (439 مشاهده)

موزه «فرهنگ فارس»؛ تجلی آثار هنرمندان


موزه «فرهنگ فارس» اردیبهشت‌ماه در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس و با حضور اشرف بروجردی رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، غلامحسین ابراهیمی دینانی، محیط طباطبایی، شمس لنگرودی، منصور صانع، جعفر مویدشیرازی و نویسندگان و هنرمندان گشایش یافت.

بنا بر اعلام دست‌اندرکاران این موزه، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این نخستین موزه استاندارد مورد تایید ایکوم و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور است که در بخش دولتی در استان فارس سامان یافته است.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 31 اردیبهشت، 1397 (512 مشاهده)

کمالی سروستانی در مراسم گشایش مجموعه شیرازه: کتاب فروشی‌ها؛ «پنجره‌های فرهنگ» در نظام اجتماعی


کتابفروشی و مجموعه فرهنگی «شیرازه» در غربِ شهر شیراز گشایش یافت. 

در روزگاری که برخی از  کتابفروشی‌ها جای خود را به اغذیه‌فروشی‌ می‌دهند،این کتاب‌فروشی گشایش یافت؛ مجموعه‌ای که هم مخزنی غنی و به‌روز از رمان، داستان، شعر ایرانی و لاتین است و هم تازه‌ترین مجموعه‌ کتاب‌های کودک، جامعه‌شناسی، روان‌شناسی، فلسفه، علوم سیاسی و علوم انسانی در قفسه‌هایش به چشم می‌خورد.

کتابفروشی اما تنها بخشی از این مجموعه فرهنگی است و گالری، فروشگاه محصولات فرهنگی، صنایع‌دستی و تزئینی، فروشگاه لوازم‌التحریر و کافه‌کتاب نیز در آن گنجانده شده است.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 8 اردیبهشت، 1397 (531 مشاهده)

در نشست علمی یادروز سعدی عنوان شد/ به اخلاقِ دوستی سعدی برگردیم


مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس در اول اردیبهشت ماه جلالی، یادروز سعدی، میزبان نشستی علمی یادروز سعدی بود.

در این روز با حضور سعدی شناسان و سعدی پژوهان، مصطفی ملکیان از «اخلاق سعدی» گفت؛ شمس لنگرودی «باغبان جهنم» را خواند، اصغر دادبه از «رابطه‌ی زیبایی و عشق در نگاه سعدی» سخن گفت. کمالی سروستانی نیز بر ضرورت رجعت دوباره به مفهوم و معنای «دوستی» در روزگار فعلی تأکید کرد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 3 اردیبهشت، 1397 (507 مشاهده)

بررسی مولفه‌های مشترک در آثار دو شاعر/ راه سعدی؛ راه پترارک

 

دومین روز از همایش سعدی و پترارک در سالن همایش مرکز فرهنگی شهرکتاب برگزار شد؛ برگزاری این رویداد با همکاری مرکز سعدی شناسی است.

در در بخش اول این نشست دکتر فرح نیازکار، دکتر مهدی سالاری‌نسب، دکتر شیده احمدزاده، میترا مظاهری و دکتر سعید حمیدیان حضور داشتند و ابعاد گوناگون مشابهات‌های میان سعدی و پترارک را تبیین و بررسی کردند. در بخش دوم همایش به سیاق گذشته تعدادی از نویسندگان به شرح آن‌چه از استاد سخن آموخته‌اند پرداختند؛ در این بخش فرشته نوبخت، زهرا زواریان و الهام فلاح حضور داشتند

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 1 اردیبهشت، 1397 (581 مشاهده)

مدیر مرکز سعدی شناسی در آیین گرامی‌داشت سعدی: سعدی نبود، ذات زیستن ما از لونی دیگر بود

آیین بزرگداشت روز سعدی در جوار آرامگاه شیخ اجل و با حضور 
رئیس مرکز اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران،استاندار فارس، سعدی پژوهان و سعدی دوستان برگزار شد.

مدیر مرکز سعدی‌شناسی در این رویداد گفت: سعدی شاعر بلندآوازه‌ای است که با ذهن و زبانش در ساحت جهانی ما جای گرفته و کلامش با آرمان‌ها و مطلوب‌های ما نسبتی دارد و بی‌شک اگر چون اویی نبود، ماهیت و ذات زیستن ما از لونی دیگر بود.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 1 اردیبهشت، 1397 (464 مشاهده)

عشق؛ فصل‌ مشترک سعدی و پترارک


چند سالی است در روز بزرگداشت سعدی مرکز فرهنگی شهر کتاب با همکاری مرکز سعدی‌شناسی همایشی درباره‌ی سعدی و یکی از شاعران و نویسندگان مهم جهان که شباهت‌هایی با سعدی دارد، برگزار می‌کند.

در ادامه‌ی تحقق این هدف، امسال همایش «سعدی و پترارک» در دو روز، 28 و ۲۹ فروردین ماه برگزار می‌شود. در روز نخست این همایش مائورو کونچاتوری (سفیر ایتالیا در ایران)، دکتر میرجلال‌الدین کزازی، دکتر فائزه مردانی، دکتر دکتر نسرین فقیه ملک‌مرزبان، دکتر فاطمه عسگری، دکتر ایمان منسوب‌بصیری، دکتر کوروش کمالی‌سروستانی، دکتر رافائل مائوریلو سخنرانی کردند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 29 فروردین، 1397 (516 مشاهده)

توسط مدیر مرکز سعدی شناسی/ برنامه‌های یادروز سعدی اعلام شد
 هم‌زمان با فرارسیدن اردیبهشتِ شیراز، آرامگاه سعدی میزبان دوستدارانش می‌شود، نوای موسیقی در شعر سعدی طنین‌انداز می‌شود، سعدی‌شناسان درباره این شاعر بزرگ سخن می‌گویند و نمایشگاه‌هایی به نام سعدی برپا می‌شود.
 کوروش کمالی سروستانی، دبیر ستاد برگزاری مراسم یادروز سعدی، اظهار کرد: شاعر بزرگ ایران‌زمین، یگانه‌ای است که سِحر کلامش به غایت ایجاز دست می‌یازد. گستردگی و تنوع آثار سعدی او را به سخنوری توانا و اندیشه‌ورزی نامی تبدیل کرده و سلیقه‌های مختلف را مجذوب او کرده است. اگرچه سال‌شمار عمر انفسی‌اش به قرن هفتم می‌رسد، اما روزشمار عمر آفاقی سعدی از حضور پیوسته و مداوم او از همان دوران تاکنون حکایت می‌کند؛ حضور پرشکوهی که اینک پس از قرن‌ها ما همچنان بر خوان او نشسته‌ایم و خوشه‌چین حکمت و دانش و زبان و هنرش هستیم.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 29 فروردین، 1397 (476 مشاهده)

دیدار در ایران/ «سعدی و پترارک» چه شباهت هایی دارند؟

سعدی و پترارک دو شاعر تغزلی و غنایی در شعر فارسی و ایتالیایی هستند. غزل سعدی اوج شعرهای عاشقانه‌ی انسانی است و با این‌که در غزل عاشقانه سرآمد است اما عارفانه‌ها و غزلیات پندآموز او نیز کم‌نظیر است. پترارک هم بیشترین تاثیر را بر ادبیات دوران بعد از خود داشته و کسانی چون بوکاچو، چاسر و شکسپیر از او تاثیر پذیرفته‌اند. شباهت‌های بسیاری می‌توان در اشعار و آثار سعدی و پترارک یافت.

همایش «سعدی و پترارک» در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۸ و ۲۹ فروردین ساعت ۱۶ در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر، نبش کوچه‌ی سوم برگزار می‌شود.

سعدی‌شناسان و پترارک‌شناسانی که در این دو روز سخن می‌گویند و عنوان سخنرانی‌شان به شرح ذیل است: دکتر سعید حمیدیان (سخنانی ناگفته یا ناشکافته درباره‌ی غزل سعدی)، دکتر میرجلال‌الدین کزازی (چالش سعدی با سنایی)، دکتر فائزه مردانی (سعدی‌پژوهی در ایتالیا، نگاهی به چند ترجمه از گلستان)،  دکتر شیده احمدزاده (نوستالژی پترارک در غزلیات شکسپیر)، دکتر نسرین فقیه‌ملک‌مرزبان (تفاوت گفتمان عشق در ادبیات فارسی و ادبیات ایتالیایی با مطالعه موردی قله‌های غزل فارسی با لئو پاردی و پترارک)، دکتر فاطمه عسگری (چهره و هویت معشوق در اشعار پترارک و سعدی)، دکتر فرح نیازکار (سعدی و پترارک: جانمایه‌ی غزل، جوهره سونت)، دکتر ایمان منسوب‌بصیری (پترارک و ادبیات روم باستان)، میترا مظاهری (پژوهشی تطبیقی در باب عناصر سنت‌های عاشقانه غزل سعدی و سونت‌های عاشقانه‌ی پترارکی)، زهرا زواریان، فرشته نوبخت، الهام فلاح (از سعدی چه آموخته‌ام؟)

این همایش به همت مرکز فرهنگی شهر کتاب، مرکز سعدی‌شناسی، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا، دانشگاه ساپینزای رم و دانشگاه بولونیا در ایران و ایتالیا برگزار می‌شود و ورود برای علاقه‌مندان آزاد است.

 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 23 فروردین، 1397 (289 مشاهده)

در آیین گشایش انجمن حماسه‌پژوهی پارس مطرح شد/ وجه تمایز فردوسی از دیدگاه کمالی سروستانی

انجمن حماسه‌پژوهی پارس طی آیینی با حضور لیلا دودمان، رییس کمیسیون فرهنگی شورا شهر شیراز، جعفر موید شیرازی و جمعی از فرهنگوران، حماسه‌پژوهان و ادیبان فارس و شیراز گشایش یافت.

کوروش کمالی سروستانی، مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس در آیین گشایش این انجمن اظهار کرد: در کهنه سرایی که جهانش می نامیم، انسانها زاده می شوند تا به مدد رویاها و تخیلاتشان ببالند و تا ایفای رسالت خویش بر بطن خاکی این جهان هستی، به مقابله با هرآنچه اهریمنی است، برخیزند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 22 اسفند، 1396 (550 مشاهده)

تاکید کمالی سروستانی بر ضرورت رعایت اخلاق رسانه‌ای


سلسله نشت های روزنامه نگار در زوم با نقد دبیر جلسات این نشست ها و سربیر پیشین ایسنا  به کار خود پایان داد.

کوروش کمالی سروستانی مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس در سی امین و آخرین نشست سلسله جلسات روزنامه نگار در زوم که به همت این سازمان برگزار شد،با تقدیر از همه روزنامه نگارانی که آثارشان نقد شد و قدردانی از همه کسانی که در این جلسات حضور پیدا کردند و به ساحت قلم و اندیشه احترام گذاشتند،اظهار امیدواری کرد مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس در آینده نیز نشست هایی را برای نقد و آسیب شناسی رسانه های فارس داشته باشد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 5 اسفند، 1396 (558 مشاهده)

کمالی سروستانی: توسعه پایدار یک کشور از دالان حوزه فرهنگ آن می گذرد

مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس معتقد است: حوزه فرهنگ مهمترین حوزه است که فکر می کنیم توسعه پایدار یک کشور از دالان آن می گذرد

کوروش کمالی سروستانی که در بیست و نهمین نشست “روزنامه نگار در زوم” با موضوع نقد و بررسی آثار “حسن دهقان” دبیر “سرویس فرهنگ و هنر” روزنامه “افسانه” چاپ شیراز سخن می گفت،با اشاره به اهمیت و ضرورت سرویس فرهنگ و هنر در رسانه ها گفت: اصولا اگر توسعه اقتصادی و اجتماعی در جامعه ما با چالش روبرو است به علت این است که در توسعه فرهنگی سرمایه گذاری نکردیم.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 7 بهمن، 1396 (551 مشاهده)

مجموع خبرها 306 (21 صفحه | درهر صفحه 15)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ]
عكس روز

سعدي شيراز

ورود به سیستم
نام کاربری

رمز عبور

آخرين كتب منتشر شده

سعدي‌شناسي دفتر شانزدهم

جدال با سعدي در عصر تجدد

 

سعدي‌شناسي دفتر پانزدهم

افسانه حيات:

يادنامه استاد حسن امداد

شيرازنامه

اشعار عربي سعدي

سعدي‌شناسي دفتر چهاردهم

كازرون شهر سبز

موزه هنر مشكين‌فام

سعدي‌شناسي دفتر سيزدهم

سنگ سياه

سعدي‌شناسي دفتر دوازدهم

کتاب شناسی گلستان سعدی

سعدي‌شناسي دفتر يازدهم

گلستانواره

شيراز در روزگار حافظ (چاپ دوم)

زندگي و زمانه
علي دشتي

تخت جمشيد شكوهي شگفت

شيراز در روزگار حافظ

سعدي شناسي دفتر دهم

دانشنامه آثار تاريخي فارس

 

مساجد تاريخي شيراز

 

باغ‌هاي تاريخي شيراز

پرسپوليس

الف لام ميم

خليج فارس:

اطلس نقشه هاي تاريخي و قديمي

 

عاشقانه هاي سعدي

سعدي شناسي دفتر نهم

نگاهي به تحولات فارس در آستانه استبداد صغير

بررسي باستان شناسي فيروزآباد

سعدي شناسي دفتر هشتم

سرزمين مهر و ماه

سعدي‌شناسي دفتر هفتم

زندگي و قيام احمد بن موسي(ع)

سعدي‌شناسي دفتر ششم

شكوه پارسيان: سرزمين امپراطوران

سعدي‌شناسي دفتر پنجم

بررسي آثار دشت‌هاي پس كرانه‌اي خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر چهارم

دستور زبان لارستاني بر مبناي گويش خنجي

سعدي‌شناسي دفتر سوم

شعر، موسيقي و ادبيات شفاهي مردم ممسني

سعدي‌شناسي دفتر دوم

تاريخ مهاجرت اقوام در خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر اول

فرهنگ جامع واژگان مترادف و متضاد زبان فارسي

 

وب سایت دانشنامه فارس
راه اندازی شده در سال ٬۱۳۸۵ کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه دانشنامه فارس می باشد.
طراحی و راه اندازی سایت توسط محمد حسن اشک زری