•  صفحه اصلي  •  دانشنامه  •  گالري  •  كتابخانه  •  وبلاگ  •
منو اصلی
home1.gif صفحه اصلی

contents.gif معرفي
· معرفي موسسه
· آشنايي با مدير موسسه
· وبلاگ مدير
user.gif کاربران
· لیست اعضا
· صفحه شخصی
· ارسال پيغام
· ارسال وبلاگ
docs.gif اخبار
· آرشیو اخبار
· موضوعات خبري
Untitled-2.gif كتابخانه
· معرفي كتاب
· دريافت فايل
encyclopedia.gif دانشنامه فارس
· ديباچه
· عناوين
gallery.gif گالري فارس
· عكس
· خوشنويسي
· نقاشي
favoritos.gif سعدي شناسي
· دفتر اول
· دفتر دوم
· دفتر سوم
· دفتر چهارم
· دفتر پنجم
· دفتر ششم
· دفتر هفتم
· دفتر هشتم
· دفتر نهم
· دفتر دهم
· دفتر يازدهم
· دفتر دوازدهم
· دفتر سيزدهم
· دفتر چهاردهم
· دفتر پانزدهم
· دفتر شانزدهم
· دفتر هفدهم
· دفتر هجدهم
· دفتر نوزدهم
· دفتر بیستم
· دفتر بیست و یکم
· دفتر بیست و دوم
info.gif اطلاعات
· جستجو در سایت
· آمار سایت
· نظرسنجی ها
· بهترینهای سایت
· پرسش و پاسخ
· معرفی به دوستان
· تماس با ما
web_links.gif سايت‌هاي مرتبط
· دانشگاه حافظ
· سعدي‌شناسي
· كوروش كمالي
وضعیت کاربران
در حال حاضر 0 مهمان و 0 کاربر در سایت حضور دارند .

خوش آمدید ، لطفا جهت عضویت در سایت فرم مخصوص عضویت را تکمیل نمائید .

ورود مدير
مديريت سايت
خروج مدير

گفت‌وگوي مهر پيرامون غزليات سعدي
جناب آقاي كمالي بعد از اين همه سال آيا پژوهشگران مي توانند به صراحت به اين سوال پاسخ دهند كه غزل سعدي عارفانه است يا عاشقانه؟
واقعيت آن است كه در خوانش آثار كلاسيك ادبيات فارسي تفاوت ديدگاه و برداشت از انديشه، نيت مؤلف، زيبايي‌ها و شگردهاي ادبي امري طبيعي است. به همين دليل برخي از سعدي‌پژوهان قائل به تقسيم‌بندي غزل‌هاي سعدي به عاشقانه و عارفانه بوده و هستند. گروهي بر آن باورند كه سعدي‌ شاعري عارف و عاشق است و عشق مجازي را بهانه‌اي براي رسيدن به عشق حقيقي مي‌دانند و برخي ديگر سعدي را عاشقي عاقل مي‌دانند كه همة خوبي‌ها و زيبايي‌هاي زندگي اين جهاني و آن جهاني را توصيف مي‌كند، اما به گمان من آن‌چه در سخنان هر دو گروه مشترك است، آن است كه سعدي شاعر عشق است و عشق براي او «آغاز هست و انجام نيست».
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 1 اردیبهشت، 1389 (1230 مشاهده)

«سنگ سياه» منتشر شد
كتاب «سنگ سياه» نوشته محمديوسف نيري توسط دانشنامه فارس و با همكاري قطب علمي دانشگاه شيراز منتشر شده است. ارزش ويژه اين كتاب علاوه بر ياد كرد خاطرات نويسنده از دوران گذشته زندگي خود در محله سنگ سياه، بررسي تاريخ شفاهي دوران معاصر از محله سنگ سياه است.
اين كتاب از جمله زندگي‌نامه‌هاي خود نوشتي است كه اگرچه در آن مرور خاطرات كودكي و جواني و يادكرد از شخصيت‌هاي گوناگون محله سنگ سياه با صداقت توصيف ناشدني صورت گرفته، اما تلفيق اين حكايت‌ها و سرگذشت‌ها با اشعار والاي شاعراني توانمند چون سعدي و حافظ و مولانا، تبحر و دقت نظر نويسنده را نسبت به ايجاد فضايي گاه شاعرانه‌تر و گاه عارفانه‌تر نشان مي‌دهد.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 16 فروردین، 1389 (1776 مشاهده)

ذكر جميل گلستان سعدي
كوروش كمالي: رمز ماندگاری سعدی در سنت‌آفريني، زبان‌‌آفريني، واقع‌گرايي و اعتدال اوست
عبدالله كوثري: اگر بپذيريم ترجمه بازآفريني يك اثر است، عرصه عمل يك مترجم بيشتر زبان فارسي است.
علي‌اصغر محمدخاني: ايجاز و فصاحت، موسيقي و كلام و سهل و ممتنع بودن دليل توجه مردم به گلستان سعدي است
منوچهر دانش‌پژوه: گلستان نثر مسجع را به زبان فارسي اضافه كرد
 به گزارش خبرنگار ما، مسابقه حفظ ديباچه گلستان به همّت مرکز سعدی‌شناسی و شهر کتاب و با حضور علاقه‌مندان به ادبيات فارسي، حافظان ديباچه گلستان و استادان زبان فارسي در تهران برگزار شد.
در اين مراسم عبدالله كوثري، منوچهر دانش پژوه، كوروش كمالي سروستاني و علي اصغر محمدخانی قبل از مسابقه درباره اهميت گلستان در زبان فارسي و جايگاه متون كلاسيك سخن گفتند.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 27 آبان، 1388 (2498 مشاهده)

به گزارش از ایسنا:

نمایشگاه آثار قرآن‌نگاران فارس در دانشگاه حافظ شیراز

كوروش كمالی‌سروستانی :ابن‌مقله دوران تازه‌ای را در قرآن‌نگاری جهان اسلام پی ریخت
هفته «قرآن و دانشگاه» در تقويم وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري از 18 تا 24 آبان‌ماه هر ساله برگزار مي‌شود. به همين مناسبت در دانشگاه حافظ شيراز نمايشگاه آثار قرآن‌نگاران فارس از 19 تا 25 آبان‌ماه با ارايه آثار برجسته مكتب قرآن‌نگاري فارس و شيراز برگزار شده است و در پايان اين نمايشگاه از حافظان و قاريان و حافظ‌پژوهان جوان اين دانشگاه تقدير خواهد شد.
برگزاري اين نمايشگاه فرصت مغتنمي بود كه با كوروش كمالي‌سروستاني عضو هيأت مؤسس اين دانشگاه و مؤلف كتاب «الف.لام.ميم» كه در آن به بررسي و ارايه گزيده‌اي از آثار نسخ خطي قرآن‌نگاران فارس پرداخته است و نيز مقالاتي در «دانشنامه قرآن» و «دايره‌المعارف تشيع» تأليف كرده است بپردازيم.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 23 آبان، 1388 (1232 مشاهده)

براساس گزارش کتاب هفته شماره 203 مهر ماه 1388
           به مناسبت 20 مهرماه روز بزرگداشت حافظ
                     طرحي نو به ياد حافظ شيرازي
سال 1375 بود كه اختصاص روز‌هايي از سال به دو شاعر بزرگ شيرازي، سعدي و حافظ به ذهن كوروش كمالي سروستاني رسيد. او در آن زمان، رئيس بنياد فارس‌شناسي بود و برنامه‌هايي براي توسعه فرهنگي استان داشت. كمالي سروستاني اين ايده را براساس تجربه برخي كشور‌هاي ديگر نظير تركيه در مورد مولوي و انگلستان درباره شكسپير مطرح كرد.
او شك نداشت كه مي‌خواهد ايده بزرگداشت حافظ و سعدي در روزهاي معيني از سال را عملي كند، ولي بايد درباره انتخاب اين روز‌ها با ديگران مشورت مي‌كرد. به همين دليل موضوع را با جمعي از اديبان مانند بهاءالدين خرمشاهي، منصور رستگار فسايي، شادروان عبدالحسين زرين‌كوب و عده ديگري در ميان گذاشت و در نهايت، اول ارديبهشت ماه يادروز سعدي نام گرفت و 20 مهرماه به عنوان روز بزرگداشت حافظ انتخاب شد.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 4 آبان، 1388 (1409 مشاهده)

گزارش همايش دو روزه «گفت‌وگو با حافظ» در شهر كتاب
پيوند جوانان با ميراث بزرگان
همايش دو روزه «گفت‌و‌گو با حافظ» به همت شهرکتاب مرکزي، دانشنامه‌ فارس و مؤسسه آموزش عالي حافظ شيراز برگزار شد و استادان و حافظ‌شناسان به سخنراني و ارائه مقاله در مبحث‌هاي گوناگون گفتگو با حافظ پرداختند.‏
در روز نخست برگزاري همايش «گفت‌و‌گو با حافظ» علاوه بر سخنراني مهدي فيروزان؛ مديرعامل شهر كتاب و علي‌اصغر محمدخاني؛ معاون فرهنگي شهر كتاب، كوروش كمالي‌سروستاني مدير دانشنامه فارس به بررسي كارنامه حافظ‌پژوهي در قالب «ده سال با حافظ» پرداخت. بهاء‌الدين خرمشاهي به «استشهادهاي ظريف به ابيات حافظ»، اصغر دادبه «حافظ و اصلاح اجتماعي»، مهدي محبتي «دانش و رندي در گفت‌وگو با حافظ» و حسن بلخاري «نسبت زيبايي و حقيقت» را در شعر حافظ بررسي كردند.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 29 مهر، 1388 (1436 مشاهده)

همایش «گفت‌وگو با حافظ» با همت شهر کتاب مرکزی، دانشنامه فارس و مؤسسه آموزش عالی حافظ شیراز برگزار شد
                                      بازگشت فیلسوفان به حافظ
همایش «گفت‌وگو با حافظ» به مناسبت روز بزرگداشت حافظ، عصر روز شنبه ۱۸ مهر، از ساعت ۱۶ تا ۱۹ در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار شد. در روز نخست این همایش دو روزه مباحثی چون «استشهادهای ظریف به ابیات حافظ» توسط بهاالدین خرمشاهی، «تأملی دیگر در باب حافظ و اصلاح اجتماعی» توسط اصغر دادبه، «دانش و رندی در گفت‌وگو با حافظ» توسط مهدی محبتی، «ده سال با حافظ» توسط کورش کمالی ‌سروستانی و «نسبت میان زیبایی و حقیقت» توسط حسن بلخاری مطرح شد.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 21 مهر، 1388 (2400 مشاهده)

همایش گفت‌وگو با حافظ برگزار می‌شود
این همایش به مناسبت روز بزرگداشت حافظ در شهر کتاب برگزار خواهد شد
به مناسبت روز بزرگداشت حافظ، همایش «گفت‌وگو با حافظ» در روزهای شنبه و یک‌شنبه ۱۸ و ۱۹ مهر ماه ساعت ۱۶ تا ۱۹ در مرکز فرهنگی شهرکتاب برگزار می‌شود.
در اين نشست دكتر غلامحسين ابراهيمي ديناني پيرامون «عقل و عشق در گفت‌وگو با حافظ»، استاد آیدین آغداشلو پيرامون «تصویرگران حافظ»، استاد بهاء‌الدین خرمشاهی پيرامون «استشهادهای ظریف به ابیات حافظ»، دکتر اصغر دادبه پيرامون «تأملی دیگر در باب حافظ»، دکتر سعید حمیدیان پيرامون «نوعی ایهام در کل بیت»، دکتر سیدحسن شهرستانی پيرامون «مدارا و مروت در گفت‌وگو با حافظ»، دکتر مهدی محبتی پيرامون «دانش و رندی در گفت‌وگو با حافظ»، دکتر علی‌اکبر احمدی‌دارانی پيرامون «حافظ ـ نامه» و کورش کمالی‌سروستانی پيرامون «ده سال با حافظ» سخنراني خواهند كرد.
اين برنامه به همت شهر كتاب مركزي، دانشنامه فارس و مؤسسه آموزش عالي حافظ شيراز در روزهاي شنبه و دوشنبه 18 و 19 مهرماه از ساعت 16 تا 19 بعدازظهر در مركز فرهنگي شهر كتاب واقع در خيابان شهيد بهشتي تهران برگزار مي‌شود.
 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 14 مهر، 1388 (798 مشاهده)

کوروش کمالی در گفتگو با روزنامه خبر

                               خیام آمیزه ای ماندگار از فرهنگ ایرانی و اسلامی است

● ويژگي‌هاي انديشه و شخصيت خيام را چگونه مي‌بينيد؟

خيام دانشمند و فيلسوف و شاعر است. انديشمندي بي‌همتا كه احساسات و باريك بيني و لطافت شاعرانه را با افكار بلند فلسفي و نظرهاي عميق در آميخته است. شاعري كه به دليل ويژگي‌هاي شعر و انديشه‌اش سال‌ها است كه مورد علاقه و گفت‌وگو است. گروهي او را پيرو تصوف عقلي شمرده‌اند. برخي لاادري‌اش مي‌دانند. عده‌اي زنديق و اهل تناسخ و باطني و اسماعيليه‌اش مي‌شمرند و گروهي نيز اپيكوريش مي‌خوانند و صاحب فلسفه لذتش مي‌دانند و دلبسته حكمت زرواني.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : یکشنبه، 10 خرداد، 1388 (1187 مشاهده)

کوروش کمالی در گفتگو با روزنامه خبر

                                                 به مناسبت روز جهانی موزه

               در ایران امروز نه فرهنگ موزه دیدن وجود دارد نه استانداردهای موزه داری

شوراي بين‌المللي موزه‌ها (ايكوم) روز 28 ارديبهشت ماه را به نام روز جهاني موزه نامگذاري كرده است در همين رابطه گفت‌وگويي با كوروش كمالي مدير دانشنامه فارس و عضو سازمان ايكوم پيرامون تاريخ و ويژگي‌ها و كاركردهاي موزه‌ها داشته‌ايم كه در پي مي‌آيد. كمالي در مورد چگونگي شكل‌گيري روز جهاني موزه و اهداف آن گفت:

همان‌طور كه مي‌دانيد 28 ارديبهشت ماه مصادف با 18 مي هر سال از سوي شوراي بين‌المللي موزه‌ها به نام روز جهاني موزه نامگذاري شد. در واقع امسال 32 سال از اين نامگذاري مي‌گذرد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : یکشنبه، 10 خرداد، 1388 (1246 مشاهده)

سعدي‌شناسي دفتر دوازدهم منتشر شد

مجموعه مقالات سعدی‌شناسی دفتر دوازدهم همزمان با بزرگداشت سعدی در اول اردیبهشت ماه جلالی 1388 توسط مرکز سعدی شناسی منتشر شد.

این مجموعه در برگیرنده مقالات یازدهمین مراسم بزرگداشت سعدی در اردیبهشت 1387 از كوروش كمالي سروستانی، دكتر محمديوسف نيري، دكتر علي‌محمد حق‌شناس، دكتر سعيد حميديان، دكتر محمود عباديان، دكتر ميرجلال الدين كزازي، دکتر امید علی احمدی، حسن میرعابدینی، كاميار عابدي‌شال، عزت‌الله فولادوند، دكتر محمد قراگوزلو، اميد كارگري، فاطمه عابدي، جلال‌الدين همايي و فرزانه معيني پیرامون مفاهیم گوناگون همچون سعدي و لافونتن، در ستايش سعدي و طبله عطار و نسيم و مقالاتی پیرامون گلستان سعدي است.

 

 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 12 اردیبهشت، 1388 (785 مشاهده)

کتاب‌شناسی گلستان سعدی

 با توجه به کثرت انتشارات در عصر حاضر که باعث افزایش چاپ‌ها و تألیفات متعددی از آثار به صورت‌های گوناگون شده است، دستیابی پژوهشگران را به منابع، مراجع و اطلاعات مورد نیاز دشوار ساخته است.

در اين ميان كتاب‌شناسي‌ها بهترين راهنمایی هستند كه به ياري پژوهشگران آمده و كار آنها را در يافتن منابع مورد نياز آسان مي‌نمايند.

كتاب‌شناسي حاضر نيز با اين هدف تنظيم شده تا محقّقان و سعدي‌پژوهان را در دسترسي به كتاب‌ها و مقالات پيرامون «گلستان» و «گلستانواره‌ها» (بهارستان، پريشان، منشآت و التّفاصيل) ياريگر باشد.

 

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 12 اردیبهشت، 1388 (2294 مشاهده)

كاخ دولت

به نام خداوند جان آفرين                حكيم سخن در زبان آفرين

خداوند بخشنده دستگير                كريم خطابخش پوزش‌پذير

شكوفه سار رحمت بي‌بديل و لاله‌زار نعمت بي‌دريغ خداوندي در نوبهار دل‌انگيز شيراز ما را بر آن داشت تا ديگر بار در اول ارديبهشت ماه جلالي گرد آييم و خوشه‌چين پرندِ رنگ رنگ بوستان سعدي شيراز شويم و تا حضور سبز معنا، به قدر همّت خويش توشه برچينيم و با همرهان طريق، در سلوك شعرش غريق بحر معني گرديم. بايسته است كه مقدم سعدي‌پژوهان و انديشمندان و استادان محترم و نيز شاعران و نويسندگان و پژوهشگران، دانشجويان و علاقه‌مندان به سعدي را گرامي بداريم و نيز از بنياد فارس‌شناسي، استانداري فارس، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي، سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري فارس، شهرداري شيراز و هم‌چنين خبرگزاري‌ها و مطبوعات محلي و ملّي به پاس همراهي‌ها و همدلي‌هايشان سپاسگزاري نماييم.

در راستاي دهه سعدي‌شناسي، امسال به زيور «بوستان» آراسته شده است. طرفه كتابي كه با همه خوبي‌ها و زيبايي‌ها، در انديشه آفريينده‌اش بدين نام شناخته شده نيست. اين «شاهكار شاهوار» در نسخ قديم بي‌نام بوده و يا «سعدي‌نامه» خوانده شده و در نسخه‌هاي متأخر و جديد شايد به قرينه گلستان، «بوستان» ناميده شده است.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 9 اردیبهشت، 1388 (1344 مشاهده)

مراسم علمی یادروز سعدی، اول اردیبهشت ماه 1388

 

در نخستين نشست علمي يادروز سعدي استاد احمد سميعي پيرامون «مقايسه ساختارهاي سه مثنوي: منطق‌الطير عطار، مثنوي مولوي و بوستان سعدي» به سخنراني پرداخت. وي در بخشي از سخنان خود پيرامون اين موضوع گفت: «ساختار هر اثر هنري اصيلي با محتواي آن پيوندي زنده و ارگانيك دارد.

در منظومه‌هاي اين شعراي طراز اول فارسي نيز به طبع مي‌توان اين پيوند را مشاهده كرد. اين پيويد در سه اثر منطق الطير عطار، مثنوي مولانا و بوستان سعدي وجود دارد. منطق‌الطير سير سلوك عرفاني و كران ناپيدا و نفس‌گير آن است. مثنوي بيان پراكنده تجارب عرفاني به مقتضاي حال شاعر با زباني در خور فهم عامه، بوستان اثري منتظم كه در آن حكمت عملي، تدبير منزل و سياست مدن به زباني فاخر بيان شده است. در هر سه اثر، ظرف و مظروف با هم تقارن دارند و وزن هر سه منظومه از اوزان رايج و پربسامد است. بوستان ساختار ساده‌تري نسبت به دو اثر ديگر دارد، از اين حيث به كتاب درسي مي‌ماند. در بوستان انديشه‌ها بر حكايت برتري دارد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 9 اردیبهشت، 1388 (1291 مشاهده)

                                                               اگر در سرای سعادت کـس است

                                                               ز گفتار سعدیش حرفی بس است

·       امسال به نام «سال بوستان» نامگذاري شده است، دليل اين نامگذاري و ويژگي‌هاي آن چيست؟

در سال 1385 و همزمان با نهمين «يادروز سعدي» مركز سعدي‌شناسي تصميم گرفت كه سال‌هاي 1385 تا 1395 را به عنوان دهه سعدي شناسي نامگذاري و اعلام كند. اين نامگذاري كوششي براي تخصصي كردن مطالعات سعدي‌شناسي بود.

بر اين اساس در سال 1385 دوران سعدي‌شناسي، 1386 زندگي، انديشه، زبان و شخصيت سعدي، 1387 گلستان سعدي، 1388 بوستان سعدي، 1389 غزليات سعدي، 1390 قصايد، مجالس، قطعات و مفردات، 1391 نسخه‌شناسي آثار سعدي، 1392 سعدي، معارف اسلامي و فرهنگ ايراني، 1393 سعدي و مسايل اجتماعي، فرهنگي، اخلاقي، سياسي و ادبيات عصر ما، 1394 هنر سعدي، سنت و نوآوري و فرهنگ مردم و در سال 1395 سعدي در حديث ديگران و ديگران در حديث سعدي مورد بحث و بررسي قرار گرفته يا خواهند گرفت.

 

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 29 فروردین، 1388 (1592 مشاهده)

مجموع خبرها 306 (21 صفحه | درهر صفحه 15)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ]
عكس روز

سعدي شيراز

ورود به سیستم
نام کاربری

رمز عبور

آخرين كتب منتشر شده

سعدي‌شناسي دفتر شانزدهم

جدال با سعدي در عصر تجدد

 

سعدي‌شناسي دفتر پانزدهم

افسانه حيات:

يادنامه استاد حسن امداد

شيرازنامه

اشعار عربي سعدي

سعدي‌شناسي دفتر چهاردهم

كازرون شهر سبز

موزه هنر مشكين‌فام

سعدي‌شناسي دفتر سيزدهم

سنگ سياه

سعدي‌شناسي دفتر دوازدهم

کتاب شناسی گلستان سعدی

سعدي‌شناسي دفتر يازدهم

گلستانواره

شيراز در روزگار حافظ (چاپ دوم)

زندگي و زمانه
علي دشتي

تخت جمشيد شكوهي شگفت

شيراز در روزگار حافظ

سعدي شناسي دفتر دهم

دانشنامه آثار تاريخي فارس

 

مساجد تاريخي شيراز

 

باغ‌هاي تاريخي شيراز

پرسپوليس

الف لام ميم

خليج فارس:

اطلس نقشه هاي تاريخي و قديمي

 

عاشقانه هاي سعدي

سعدي شناسي دفتر نهم

نگاهي به تحولات فارس در آستانه استبداد صغير

بررسي باستان شناسي فيروزآباد

سعدي شناسي دفتر هشتم

سرزمين مهر و ماه

سعدي‌شناسي دفتر هفتم

زندگي و قيام احمد بن موسي(ع)

سعدي‌شناسي دفتر ششم

شكوه پارسيان: سرزمين امپراطوران

سعدي‌شناسي دفتر پنجم

بررسي آثار دشت‌هاي پس كرانه‌اي خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر چهارم

دستور زبان لارستاني بر مبناي گويش خنجي

سعدي‌شناسي دفتر سوم

شعر، موسيقي و ادبيات شفاهي مردم ممسني

سعدي‌شناسي دفتر دوم

تاريخ مهاجرت اقوام در خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر اول

فرهنگ جامع واژگان مترادف و متضاد زبان فارسي

 

وب سایت دانشنامه فارس
راه اندازی شده در سال ٬۱۳۸۵ کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه دانشنامه فارس می باشد.
طراحی و راه اندازی سایت توسط محمد حسن اشک زری