•  صفحه اصلي  •  دانشنامه  •  گالري  •  كتابخانه  •  وبلاگ  •
منو اصلی
home1.gif صفحه اصلی

contents.gif معرفي
· معرفي موسسه
· آشنايي با مدير موسسه
· وبلاگ مدير
user.gif کاربران
· لیست اعضا
· صفحه شخصی
· ارسال پيغام
· ارسال وبلاگ
docs.gif اخبار
· آرشیو اخبار
· موضوعات خبري
Untitled-2.gif كتابخانه
· معرفي كتاب
· دريافت فايل
encyclopedia.gif دانشنامه فارس
· ديباچه
· عناوين
gallery.gif گالري فارس
· عكس
· خوشنويسي
· نقاشي
favoritos.gif سعدي شناسي
· دفتر اول
· دفتر دوم
· دفتر سوم
· دفتر چهارم
· دفتر پنجم
· دفتر ششم
· دفتر هفتم
· دفتر هشتم
· دفتر نهم
· دفتر دهم
· دفتر يازدهم
· دفتر دوازدهم
· دفتر سيزدهم
· دفتر چهاردهم
· دفتر پانزدهم
· دفتر شانزدهم
· دفتر هفدهم
· دفتر هجدهم
· دفتر نوزدهم
· دفتر بیستم
· دفتر بیست و یکم
· دفتر بیست و دوم
info.gif اطلاعات
· جستجو در سایت
· آمار سایت
· نظرسنجی ها
· بهترینهای سایت
· پرسش و پاسخ
· معرفی به دوستان
· تماس با ما
web_links.gif سايت‌هاي مرتبط
· دانشگاه حافظ
· سعدي‌شناسي
· كوروش كمالي
وضعیت کاربران
در حال حاضر 0 مهمان و 0 کاربر در سایت حضور دارند .

خوش آمدید ، لطفا جهت عضویت در سایت فرم مخصوص عضویت را تکمیل نمائید .

ورود مدير
مديريت سايت
خروج مدير

تحفه روزگار اهل شناخت/ سعدی خوانی در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس

کلاس‌های سعدی خوانی، با عنوان تحفه روزگار اهل شناخت، در سرای سخن مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برگزار می‌شود.

ثبت نام این کلاس‌ها که از بیست و هفتم خردادماه آغاز شده تا پنجم تیرماه ادامه دارد.

کلاس‌های سعدی خوانی، طی سه روز در هفته است و بر اساس برنامه، سه شنبه‌ها کلاس‌‌های بوستان‌خوانی به همراه اکبر نحوی و از ساعت 18 تا 19 و 30 دقیقه برگزار می‌شود.

کلاس گلستان‌خوانی با کوروش کمالی سروستانی، یکشنبه‌ها و از ساعت 18 تا 19 و 30 دقیقه است. برنامه غزل خوانی این مجموعه کلاس‌ها با محوریت فرح نیازکار، دوشنبه‌ها از ساعت 18 تا 19 و 30 دقیقه اعلام شده است.

شروع کلاس‌ها هم از هشتم تیرماه تعیین شده است.

این برنامه به همت مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس و مرکز سعدی شناسی برگزار می‌شود.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 27 خرداد، 1395 (611 مشاهده)

کمالی سروستانی مطرح کرد: راه توسعه پایدار؛ اعتماد به نهادهای مردمی

رئیس مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس با بیان این‌که تنها راه توسعه پایدار، اعتماد به مردم و نهادهای مردمی است از اهمیت این نهادها و انجمن‌ها گفت و آن‌ها را موتور محرک توسعه دانست.

 کورش کمالی سروستانی در نخستین همایش ملی «نقش انجمن کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران در توسعه علم» که در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس در شیراز برگزار شد و با حضور پیشکسوتان کتاب‌شناسی همچون جعفر مهراد، ‌فریبرز خسروی و رحمت‌الله فتاحی همراه بود اظهار کرد: انسان در سیر تکوین و تکامل تاریخی خود از جامعه بدوی متکی بر طبیعت، به جامعه مدنی متکی بر مدنیت گذر کرد. رنسانس آغاز این خیزش بود و قرن بیستم اوج شکل‌گیری مناسبات قانون‌مدار روابط اجتماعی که در یک سو دولت و در دیگرسو ملت قرار داشت.

او افزود: در روزگار ما توسعه‌یافتگی کشورهای جهان با شاخص‌های مختلفی سنجیده می‌شود که یکی از مهم‌ترین این شاخص‌ها نهادهای مدنی است و در این میان انجمن‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد، جایگاه ویژه‌ای دارند.

کمالی گفت: نمی‌خواهم امروز در این مجمع فضلا، سخن‌های تکراری و براهین روشن را تکرار کنم و در جشن بازی با کلمات، خردِ انتقاد پیشه را به قربانگاه ببرم؛ تنها چند نکته‌ای را بی‌پیرایه خواهیم گفت و نقدها را به گوش جان خواهیم شنید.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 1 خرداد، 1395 (656 مشاهده)

کمالی سروستانی در مراسم افتتاح دفتر ایکوم شیراز مطرح کرد/ توجه به موزه؛ توجه به هویت ملی

همزمان با جشن هفتادسالگی کمیته جهانی موزه‌ها، دفتر ایکوم شیراز برای پوشش موزه‌های جنوب کشور در محل مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس افتتاح شد.

در آئین افتتاح دفتر ایکوم شیراز، پروفسور دکتر هانس مارتین هینز، رییس شورای جهانی موزه‌ها (ایکوم) و سیداحمد محیط طباطبایی رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران (ایکوم)، کوروش کمالی سروستانی، عضو هیأت اجرایی ایکوم حضور داشتند.

کمالی سروستانی، عضو هیأت اجرایی ایکوم و رئیس مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان فارس در آئین افتتاح دفتر ایکوم در شیراز گفت: هفتادسالگی ایکوم در ایران همزمان است با جشن یکصدسالگی تأسیس موزه در ایران که پیشینۀ آن به سال ۱۲۹۵ می‌رسد که به ابتکار صنیع‌الدوله یکی از اتاق‌های بزرگ عمارت قدیم وزارت معارف، در ضلع شمالی مدرسه دارالفنون به موزه تبدیل شد.

وی به پیشینه ایجاد موزه در شیراز اشاره کرد و گفت: تاریخ فرهنگی فارس نشان از آن دارد که در سال ۱۳۱۶ موزه پارس در باغ نظر و نیز موزه تخت‌جمشید و با پی‌گیری علی‌اصغرخان حکمت به عنوان نخستین موزه‌های این دیار بنیان گذاشته شد

این عضو اجرایی ایکوم در ایران اقدام علی‌اصغرخان حکمت در ایجاد موزه را ستود و یادآور شد:حکمت با عشق به میراث و فرهنگ ایرانی و اسلامی همچنین بنیانگذار موزه ایران باستان به عنوان نخستین موزۀ استاندارد ایران در سال ۱۳۱۶ بود. علاوه بر این تأسیس موزه‌های آستان قدس رضوی، آستان حضرت معصومه در قم و موزه اصفهان، تبریز و مشهد از کارهای ماندگار حکمت است. کمالی سروستانی با بیان اینکه علی‌اصغرخان حکمت اولین رئیس ایکوم در ایران نیز بوده است، گفت: «یونسکو» به عنوان سازمان فرهنگی تربیتی سازمان ملل متحد در سال ۱۹۴۵ میلادی به منظور حمایت از آزادی بشر و توسعه فرهنگی در جهان تشکیل شد و دولت ایران در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۲۵ هجری شمسی عضویت در یونسکو را پذیرفت و حکمت از سال ۱۳۲۵ تا ۱۳۴۲ رئیس کمیسیون ملی یونسکو در ایران بود و شورای جهانی موزه‌ها «ایکوم» در آن روزگار زیرمجموعه آن بود.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 27 اردیبهشت، 1395 (679 مشاهده)

کمالی سروستانی در مراسم پاسداران فرهنگ مردم شیراز: شیراز، شهر بی‌دفاع است

مراسم نکوداشت «پاسداران فرهنگ مردم شیراز؛ یدالله طارمی، ابوالقاسم فقیری و حسن صفری» برگزار شد.

در این مراسم که از سوی مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس با همکاری انجمن فرهنگ جاودان برپا شد از یدالله طارمی؛ شاعر پیشکسوت، ابوالقاسم فقیری؛ نویسنده پیشکسوت و حسن صفری؛ هنرمند پیشکسوت موسیقی محلی شیراز تقدیر شد.

متن سخنرانی کوروش کمالی سروستانی - رئیس مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس - در این مراسم در ادامه می‌آید:

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : یکشنبه، 26 اردیبهشت، 1395 (681 مشاهده)

دو فصلنامه ادبی ـ تخصصی « سعدی‌شناسی» منتشر شد

پس از آنکه در سال 1376 پیشنهاد نام گذاری اول اردیبهشت‌ماه به نام «یادروز سعدی» به اهالی فرهنگ و مردمان ادب‌دوست این سرزمین ارائه و تصویب شد؛ یادروز سعدی به یمن خوبی‌ها و زیبایی‌های اندیشۀ سعدی، چون شعر و نامش، به زودی جهانگیر شد. در این سال‌ها علاوه بر شهر شیراز، شهر بارگاه سعدی بزرگ، در بسیاری دیگر از شهرهای ایران و جهان، دوستدارانش، این روز را به جشن نشستند.

 بر همین اساس، از آغاز اردیبهشت‌ماه 1377 تا اردیبهشت‌ماه 1394، همزمان با یادروز سعدی، هجده دفتر سعدی‌شناسی به صورت مجموعه مقالات منتشر گردید و  از سال 1395  این مجموعه نه به عنوان مجموعه‌ مقالات، بلکه در کالبد «دو فصلنامۀ ادبی ـ تخصصی سعدی شناسی» با مدیر مسئولی و سردبیری کوروش کمالی سروستانی در اردیبهشت‌ماه و آبان‌ماه هر سال منتشر خواهد شد.

بر این قرار، در اول اردیبهشت ماه 1395 همزمان با یاد روز سعدی؛ نخستین دفتر از این دوفصلنامه ادبی ـ تخصصی با آثاری از نویسندگان زیر چاپ و منتشر گردید: دیباچه/ حديث ديگري بر خود نبستم: كوروش كمالي سروستاني/ خطـا بوَد کـه نبینند روی زیبـا را: دکتر اصغر دادبه/ سعدی و حافظ؛ چهره به چهره: احمد سمیعی گیلانی؛ گلستان و داستان مدرن معاصر: مصطفی مستور/ نگاه تصویرگرایانه سعدی به کنایه: منصور پایمرد/ سعدی و سروانتس، دو شهسوار سخن: دکتر ضیاء موحد/ چند معنایی در غزلیات سعدی: دکتر نسرین فقیه ملک‌مرزبان/اندرزنامه‌نویسیِ خلاف‌آمد عادتِ سعدی: دکتر سیدجواد طباطبایی/ تکامل یک تصویر دیگر: دکترمحمدرضا شفیعی کدکنی/ حقیقتِ سَوانِح و أَسفارِ شیخِ شیراز: جویا جهانبخش/ سعدی: زمان اجتماعی اهل ادب: دکتر داریوش شایگان/ تأثیر پندهای انوشیروان و بزرگمهر در گلستان سعدی: دکتر وحید سبزیان‌پور/ سعدی و هنر قطعه‌سرایی: عبدالعلی ادیب برومند/کارنامه سعدی‌پژوهی در سال 1394/ فهرست مقالات هجده دفتر سعدی­ شناسی( 1376- 1394): فاطمه علیزاده.

 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : یکشنبه، 5 اردیبهشت، 1395 (392 مشاهده)

نوزدهمین یادروز سعدی در یک نگاه
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : جمعه، 3 اردیبهشت، 1395 (656 مشاهده)

مدیر مرکز سعدی‌شناسی: بخشي‌ از تمدن‌ خويش‌ را وامدار انديشه سعدی هستیم

به اعتقاد مدیر مرکز سعدی‌شناسی، شیخ اجل به‌ رستگاري انسان مي‌انديشد؛ در اين‌ راستا دقيقه‌اي‌ را فرو نمي‌گذارد و ما امروز بخشي‌ از تمدن‌ و فرهنگ‌ خويش‌ را وامدار انديشه اوييم.

متن کامل سخنرانی کوروش کمالی سروستانی، در مراسم شب سعدی، ویژه نوزدهمین یادروز شیخ اجل که در شیراز و در جوار آرامگاه او برگزار شد را در ادامه می خوانید:

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 2 اردیبهشت، 1395 (644 مشاهده)

نوزدهمین دیدار در شب سعدی/ بخشي از تمدن ايران زمين؛ وامدار انديشه سعدي

مراسم نوزدهمين يادروز سعدي با حضور سعدی پژوهان و دوستداران شیخ اجل، تحت عنوان «شب سعدی» در شیراز برگزار شد. میهمان ویژه شب سعدی، محمد باقر نوبخت معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور بود. علیرضا قربانی هم در این رویداد، قطعاتی از اشعار مختلف سعدي را در قالب‌هاي مختلف موسيقي اجرا کرد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 2 اردیبهشت، 1395 (633 مشاهده)

نشست علمی یادروز سعدی/ معجزه نقش سعدی در ادبیات فارسی

اول اردیبهشت ماه جلالی؛ 1395. در یادروز بزرگداشت سعدی‌، به سنت هرساله، نشست‌ علمی به همت مرکز سعدی شناسی و با حضور اهالی فرهنگ، سعدی دوستان و سعدی پژوهان، در زادگاه شیخ اجل و در تالار فرهنگ مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برگزار شد؛ در این مراسم جمعی از سعدی‌شناسان کشور چین نیز حضور داشتند.

این نشست در دو بخش ارائه مقاله و سخنرانی و همچنین میزگرد برگزار شد؛ در بخش نخست یعنی ارائه مقاله و سخنرانی، کامیار عابدی در خصوص «سعدی و شاعران معاصر»، وحید سبزیان‌پور درباره «فرهنگ ایرانی و عربی در آثار سعدی» و سیدجواد طباطبایی با موضوع «ادب فارسی و اندیشیدن ایرانی» سخنرانی کردند. در بخش دوم این رویداد نیز میزگردی با موضوع «چشم‌انداز سعدی شناسی در ایران و جهان» برگزار شد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 1 اردیبهشت، 1395 (855 مشاهده)

دومین همنشینی/ سعدی و کنفوسیوس؛ خیلی دور، خیلی نزدیک


همایش دو روزه سعدی و کنفوسیوس درحالی به پایان رسید که در روز پایانی سخنرانان از شباهت ها و تفاوت‌های دو چهره بزرگ ایران و چین سخن گفتند.

همایش دو روزه سعدی و کنفوسیوس در آستانه‌ی روز بزرگداشت سعدی، به همت مرکز فرهنگی شهر کتاب، مرکز سعدی‌شناسی، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در چین، دانشگاه پکن و دانشگاه خه‌بی چین برگزار شد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 31 فروردین، 1395 (639 مشاهده)

اعلام برنامه‌های یادروز سعدی/ بزرگداشت سعدی در 22 کشور

مدیر مرکز سعدی شناسی از برگزاری یادروز سعدی در بیش از 22 کشور جهان خبر داد.

کوروش کمالی سروستانی گفت: برگزاری مستمر بزرگداشت یادروز سعدی در اول اردیبهشت ماه از سال 1377 تا کنون موجب شده است که این روز به یمن خوبی‌ها و زیبایی‌های اندیشه سعدی چون شعر و نامش جهانگیر شود و امسال همزمان با شیراز، تهران و برخی از شهرهای ایران بیش از 22 کشور جهان نیز با همکاری نهادهای ادبی، دانشگاهی و رایزنی‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، ایرانیان، ایران شناسان و علاقه‌مندان به سعدی شیرازی این روز را به جشن می‌نشینند و از خوان حکمت و عشق و شور عرفان سعدی خوشه می‌چینند. 

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 30 فروردین، 1395 (688 مشاهده)

مدیر مرکز سعدی شناسی: در مهر سعدی به چین تردیدی نیست
.

مدیر مرکز سعدی شناسی با اشاره به 26 بار استفاده از واژه چین و 50 بار بسامد واژه‌های مرتبط با چین در آثار سعدی تاکید کرد: در مهر سعدی به چین تردیدی نیست.

در آستانه‌ روز بزرگداشت سعدی، به همت مرکز فرهنگی شهر کتاب، مرکز سعدی‌شناسی، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در چین، دانشگاه پکن و دانشگاه خه‌بی چین، همایش «سعدی و کنفوسیوس» برگزار شد.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : یکشنبه، 29 فروردین، 1395 (697 مشاهده)

همنشینی سعدی و کنفوسیوس در تهران

 در آستانه روز بزرگداشت سعدی، همایش سعدی و کنفوسیوس برگزار می‌شود.

همایش دوروزه سعدی و کنفوسیوس در روزهای یکشنبه و دوشنبه 29 و 30 فروردین ساعت 16 با حضور سعدی‌شناسان و کنفوسیوس‌شناسان ایران و چین به همت مرکز فرهنگی شهر کتاب، مرکز سعدی‌شناسی، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در چین، دانشگاه پکن و دانشگاه خه‌بی چین، در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه سوم برگزار می‌شود.

سخنرانان و مقالاتی که در این همایش ارائه می‌شوند بدین شرح‌اند: دکتر فتح‌الله مجتبایی: «طبیعت و تربیت از دیدگاه کنفوسیوس و سعدی»، دکتر رضا داوری اردکانی: «شاعر پارسی و حکیم چینی»، دکتر ضیاء موحد: «کنفوسیوس و سعدی: دو پنجره‌ اخلاقی رفتاری به جهان»، چنگ من لی: «اهمیت عملی اندیشه‌های خیرخواهی سعدی و کنفوسیوس»، بای گوی:«از ترجمه «گلستان» نگاه به پدیده توسعه میان فرهنگی چین و ایران»، شا زونگ پینگ: «مقایسه‌ اندیشه‌های سعدی و کنفوسیوس»، دکتر ابوالقاسم اسماعیل‌پور:«بررسی تطبیقی مکالمات کنفوسیوس با گلستان سعدی»، دکتر مهدی محبتی: «طبیعت انسانی از دیدگاه کنفوسیوس و سعدی»، دکتر محمد دهقانی: «مواجهه‌ سعدی و کنفوسیوس با دوگانه‌ سیاست و اخلاق»، دکتر غلامرضا خاکی: «کنفوسیوس و سعدی، اندرزگویان اخلاقی» و کوروش کمالی سروستانی: «با سعدی از شیراز تا پکن». ورود به این همایش برای علاقه‌مندان آزاد است

 

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 24 فروردین، 1395 (562 مشاهده)

تکاپوی معنا/ یادداشت کوروش کمالی درباره منصور صانع


ویترین عکاسخانه‌های قدیمی، تصاویر نشسته در قاب‌های چوبی، عکس‌های سفید و سیاه، لبخندهای پنهان در شیار چروکیده چهره‌ها، آرامش حضور، جاری امید، زلال مهر آویخته از برق نگاه‌ها، ذوق تماشا، لذت دیدار و بازآفرینی ناگفته‌ها، همه انگیزه‌هایی بود که منصور صانع را بر آن داشت تا با قامتی استوار و همّتی نستوه، به عرصه جهان پرمعنای تصویر پای گذارد و در قالب پرتره، طبیعت و معماری عکس‌های را به یادگار بگذارد  که هم از سویی تاریخ مصور این سرزمین را در بافت‌های تاریخی و اجتماعی آن به تصویر کشد و هم از دیگر سو، یادمان‌های فردی و جمعی را با رویکردی رمانتیک و شاعرانه خلق کندنگاهش در خلق آثار هم ذوق‌گرایی رمانتیک را دارد و هم واقع‌گرایی زیبایی را. حاصل دل‌مشغولی‌هایش را از باغ‌های بشکوه تا ایوان‌های مسقف، از مقرنس‌های رنگ‌رنگ تا طاق‌ها و گنبدهای فیروزه‌نشان، از چارسوی وکیل تا حجره‌های مشیر و خشت‌های زرنشان با ما در میان می‌نهد...


 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : جمعه، 28 اسفند، 1394 (663 مشاهده)

نام‌گذاری دو سالن به نام‌ اوجی و اولاد/ کمالی سروستانی: اولاد سرچشمه‌های زلال شاعری را یافته است

در آستانه فرارسیدن روز جهانی شعر که هرسال روز اول بهار با نخستین بامداد فروردین برگزار می‌شود، اصحاب ادب در دانشکده فرهنگ و هنر شیراز به پیشواز این روز گرد هم آمدند و دو تالار را به نام منصور اوجی و غلامحسن اولاد نام‌گذاری کردند.

رئیس مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس در مراسم بزرگداشت روز شعر و تجلیل از منصور اوجی و غلامحسین اولاد با بیان اینکه زلف شلال اولاد، دیرزمانی است که با شعر او عجین شده است، گفت: غرور شاعرانه اولاد نوعی تشخص به رفتار و آثارش می دهد. او جوهره شعر اصیل است و سرچشمه های زلال شاعری را نیک یافته است.

کوروش کمالی سروستانی تنوع مضامین در شعرهای اولاد را برشمرد و افزود: اسب پرخروش خیال او چنان تازیانه می زند که دشت و صحرا و تاریخ و اسطوره و زندگی و سیاست و عشق را نازک اندیشانه در می نوردد. گرچه در مثنوی و رباعی و دوبیتی و ترانه سرایی، دستی توانمند دارد، اما حلاوت و دل پذیری غزل هایش از لونی دیگر است. تصاویر و مضامین در اشعار اولاد اگرچه یادگار سنتهای غزل دیروز و امروز ادب فارسی است، اما آثار او بر پایه نگاه معاصر به پدیده ها، شکل یافته اند و در پرنیان کلامش به تجلی رسیده اند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 26 اسفند، 1394 (611 مشاهده)

مجموع خبرها 306 (21 صفحه | درهر صفحه 15)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ]
عكس روز

سعدي شيراز

ورود به سیستم
نام کاربری

رمز عبور

آخرين كتب منتشر شده

سعدي‌شناسي دفتر شانزدهم

جدال با سعدي در عصر تجدد

 

سعدي‌شناسي دفتر پانزدهم

افسانه حيات:

يادنامه استاد حسن امداد

شيرازنامه

اشعار عربي سعدي

سعدي‌شناسي دفتر چهاردهم

كازرون شهر سبز

موزه هنر مشكين‌فام

سعدي‌شناسي دفتر سيزدهم

سنگ سياه

سعدي‌شناسي دفتر دوازدهم

کتاب شناسی گلستان سعدی

سعدي‌شناسي دفتر يازدهم

گلستانواره

شيراز در روزگار حافظ (چاپ دوم)

زندگي و زمانه
علي دشتي

تخت جمشيد شكوهي شگفت

شيراز در روزگار حافظ

سعدي شناسي دفتر دهم

دانشنامه آثار تاريخي فارس

 

مساجد تاريخي شيراز

 

باغ‌هاي تاريخي شيراز

پرسپوليس

الف لام ميم

خليج فارس:

اطلس نقشه هاي تاريخي و قديمي

 

عاشقانه هاي سعدي

سعدي شناسي دفتر نهم

نگاهي به تحولات فارس در آستانه استبداد صغير

بررسي باستان شناسي فيروزآباد

سعدي شناسي دفتر هشتم

سرزمين مهر و ماه

سعدي‌شناسي دفتر هفتم

زندگي و قيام احمد بن موسي(ع)

سعدي‌شناسي دفتر ششم

شكوه پارسيان: سرزمين امپراطوران

سعدي‌شناسي دفتر پنجم

بررسي آثار دشت‌هاي پس كرانه‌اي خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر چهارم

دستور زبان لارستاني بر مبناي گويش خنجي

سعدي‌شناسي دفتر سوم

شعر، موسيقي و ادبيات شفاهي مردم ممسني

سعدي‌شناسي دفتر دوم

تاريخ مهاجرت اقوام در خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر اول

فرهنگ جامع واژگان مترادف و متضاد زبان فارسي

 

وب سایت دانشنامه فارس
راه اندازی شده در سال ٬۱۳۸۵ کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه دانشنامه فارس می باشد.
طراحی و راه اندازی سایت توسط محمد حسن اشک زری