•  صفحه اصلي  •  دانشنامه  •  گالري  •  كتابخانه  •  وبلاگ  •
منو اصلی
home1.gif صفحه اصلی

contents.gif معرفي
· معرفي موسسه
· آشنايي با مدير موسسه
· وبلاگ مدير
user.gif کاربران
· لیست اعضا
· صفحه شخصی
· ارسال پيغام
· ارسال وبلاگ
docs.gif اخبار
· آرشیو اخبار
· موضوعات خبري
Untitled-2.gif كتابخانه
· معرفي كتاب
· دريافت فايل
encyclopedia.gif دانشنامه فارس
· ديباچه
· عناوين
gallery.gif گالري فارس
· عكس
· خوشنويسي
· نقاشي
favoritos.gif سعدي شناسي
· دفتر اول
· دفتر دوم
· دفتر سوم
· دفتر چهارم
· دفتر پنجم
· دفتر ششم
· دفتر هفتم
· دفتر هشتم
· دفتر نهم
· دفتر دهم
· دفتر يازدهم
· دفتر دوازدهم
· دفتر سيزدهم
· دفتر چهاردهم
· دفتر پانزدهم
· دفتر شانزدهم
· دفتر هفدهم
· دفتر هجدهم
· دفتر نوزدهم
· دفتر بیستم
· دفتر بیست و یکم
· دفتر بیست و دوم
info.gif اطلاعات
· جستجو در سایت
· آمار سایت
· نظرسنجی ها
· بهترینهای سایت
· پرسش و پاسخ
· معرفی به دوستان
· تماس با ما
web_links.gif سايت‌هاي مرتبط
· دانشگاه حافظ
· سعدي‌شناسي
· كوروش كمالي
وضعیت کاربران
در حال حاضر 0 مهمان و 0 کاربر در سایت حضور دارند .

خوش آمدید ، لطفا جهت عضویت در سایت فرم مخصوص عضویت را تکمیل نمائید .

ورود مدير
مديريت سايت
خروج مدير

بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از نمایشگاه «سی سال با سعدی»


رضا صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از نمایشگاه هنری خوشنویسی سی سال با سعدی بازدید کرد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 31 فروردین، 1396 (507 مشاهده)

برگزاری نشست علمی یادروز سعدی/مدیرمرکز سعدی‌شناسی: سعدی، هویت فرهنگ‌سازِ شهر شیراز است


به سنت هرساله، در آستانه اول اردیبهشت‌ماه جلالی، سعدی شناسان، پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان شیخ سخن  بر خوان سعدی شیراز نشستند.

نشست علمی یادروز سعدی امروز در تالار مرکز اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس برگزار شد.

 
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 31 فروردین، 1396 (552 مشاهده)

"انسان"؛ نمود مشترک اندیشه سعدی و هوگو


اولین روز از همایش سعدی و ویکتور هوگو در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزارشد؛ سخنرانان این رویداد بر ویژگی های مشترک دو بزرگ ادبیات فارسی و فرانسه و تاثیری که بر اجتماع خودشان گذاشتند، اشاره کردند.

این همایش دو روزه در آستانه اول اردیبهشت ماه، یادروز سعدی و به همت مرکز فرهنگی شهر کتاب، مرکز سعدی‌شناسی، رایزن فرهنگی ایران در فرانسه و مرکز مطالعات هوگو برگزار می‌شود.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 30 فروردین، 1396 (649 مشاهده)

شیراز سعدی را به جشن می‌نشیند


مدیر مرکز سعدی شناسی برنامه‌های یادروز سعدی در سال 1396 را اعلام کرد.

کوروش کمالی سروستانی در این خصوص گفت: سعدي، شاعر بزرگ ايران‌زمين، يگانه‌اي است كه سِحر كلامش به غايت اعجاز دست مي‌يازد. ذكر جميلش در افواه عوام افتاده و صيت سخنش را كه در بسيط زمين رفته، همچون شكر مي‌خورند و رقعة منشآتش را چو كاغذ زر مي‌برند. سعدي، بزرگ‌مردي است كه در نشيمن عزلت خويش روح سخن را چنان مي‌پرورد كه باد خزان را بر آن دست تطاول نمي‌باشد و گردش زمان، عيش ربيعش را به طيش خريف مبدل نمي‌سازد، چرا كه پيوسته بر اين باور است كه «هر چه نپايد، دلبستگي را نشايد» و از اين‌روي، براي نزهت ناظران و فسحت حاضران آثاري را در حسن معاشرت و آداب محاورت در لباسي كه متكلّمان را به كار آيد و مترسلان را بلاغت بيفزايد، تصنيف نموده است.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 29 فروردین، 1396 (509 مشاهده)

دیدار ویکتور هوگو با سعدی در ایران

همایش «سعدی و ویکتور هوگو» به مناسبت روز بزرگداشت سعدی در تهران برگزار می‌شود.

پس از برگزاری همایش‌های سعدی و پوشکین، سعدی و یونس‌ امره، سعدی و سروانتس، سعدی و متنبی، و سعدی و کنفوسیوس در پنج سال گذشته در روز بزرگداشت سعدی، امسال همایش سعدی و ویکتور هوگو به همت مرکز فرهنگی شهر کتاب، مرکز سعدی‌شناسی، رایزن فرهنگی ایران در فرانسه و مرکز مطالعات هوگو در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه  ۲۹ و ۳۰ فروردین ساعت ۱۶ در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار می‌شود.

در این همایش غلامعلی حدادعادل ـرئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی، احمد سمیعی‌ گیلانی (دو شاعر، دو جهان‌بینی)، میرجلال‌الدین کزازی (دو بزرگمرد مردم‌دوست)، ژان مارک هووس (ویکتور هوگو، «شرقیات» و شعر پارسی)، فاطمه عشقی (ویکتور هوگو و شعر فارسی)، طهمورث ساجدی (ویکتور هوگو در عصر رنسانس شرقی و ادبیات فارسی)، فریدون مجلسی (بازتاب‌های فتوگرافیک سیاسی و اجتماعی سعدی و ویکتور هوگو از جامعه و دوران خودشان)، اصغر نوری (ویکتور هوگو رمان‌نویس)، محمدرضا بایرامی، حمیدرضا شاه‌آبادی، محمدحسن شهسواری، مجید قیصری و مهدی یزدانی‌ خرم از نویسندگان معاصر ایران درباره‌ «از سعدی و هوگو چه آموخته‌ام؟» سخن می‌گویند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این همایش به مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست) نبش کوچه‌ سوم مراجعه کنند.

 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 29 فروردین، 1396 (333 مشاهده)

شماره جدید «سعدی‌شناسی» در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفت

 شماره دوم دوفصلنامه ادبی - تخصصی «سعدی‌شناسی» توسط مرکز سعدی‌شناسی منتشر شد.

این مجموعه با مقاله‌های «پادشاه ملک سخن، سعدی» کوروش کمالی سروستانی، «نگاهی دیگر به سخنوری سعدی» منصور رستگار فسایی، «طنز و طیبت در سخن سعدی»  رضا داوری اردکانی، «روش‌شناسی شعر سعدی» علیرضا فولادی، «شگردهای زبانی در گلستان سعدی» حسن ذوالفقاری، «حکایات کوتاه سعدی در گلستان» مهدی محبی، «قصه‌پردازی سعدی در بوستان» محمد پارسانسب و «بوستان سعدی و حدیقه سنایی» یدالله جلالی‌ پندری همراه است. 

در بخشی از  مطلب کوروش کمالی سروستانی که این مجله با مدیرمسئولی و سردبیری او منتشر می‌شود می‌خوانیم: "پس از برپایی نشست‌های ملی و بین‌المللی سعدی‌شناسی از آغاز سال ۱۳۷۶ از سوی مرکز سعدی‌شناسی تا به کنون و نیز چاپ و انتشار مقالات برآمده از این نشست‌ها در ۱۹ دفتر سعدی‌شناسی، معاون فرهنگی شهر کتاب، جناب علی‌اصغر محمدخانی، با همتی فراخ و توانی مثال‌زدنی، در سال ۱۳۹۲، با همکاری مرکز سعدی‌شناسی به برگزاری درس‌گفتارهایی هفتگی سعدی‌شناسی برآمد و دانشمندان و فرهیختگانی سعدی‌پژوه به بیان یافته‌ها و نوگستری داشته‌های خود از سعدی و آثار همیشه مانایش برآمدند؛ از مهرورزی و عدالت‌خواهی‌اش گفتند؛ از نوع‌دوستی و صلح‌جویی، از پارسایی و بی‌ریایی، از توحید و عاشق‌پیشگی و از خردورزی و حکمتش سخن راندند و اعجاز کلامش را ستودند و شگرفی‌ زیبای شناختی کلامش را به تصویر کشیدند، چرا که به راستی ما ‌هم‌اینک نیز بخشی از تمدن و فرهنگ خویش را وامدار اندیشه اوییم که با جهان‌بینی ژرف خویش و تکیه بر دیده‌ها و یا شنیده‌ها و یافته‌هایش، فرهنگ این سرزمین را با سهم خود متحول ساخته و تعالی بخشیده است...

از پس آن، شبکه چهار سیمای جمهوری اسلامی ایران نیز با کوششی درخور به پخش و انتشار این سخنرانی‌ها همت‌ گماشت تا سعدی بیش از پیش در خانه‌ها و ذهن‌های مردمان حضوری مدام یابد، و چونان رودی جاری، در ساری زندگانی مردمان تجلی یابد...

این‌ مجموعه برگزیده‌ای از سخنان اندیشمندانی است که با قدم شوق در توصیف سعدی به سخن نشسته‌اند. در شماره آتی نیز خواهیم کوشید تا دیگر سخنان را با شما در میان گذاریم. 

تا چه قبول افتد و که در نظر آید!

دوفصلنامه ادبی- تخصصی «سعدی‌شناسی» در ۱۵۹ صفحه منتشر شده است. اصغر دادبه، ضیاء موحد، علی‌اصغر محمدخانی، اکبر نحوی و فرح نیازکار مشاوران علمی این نشریه هستند

 

 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 19 فروردین، 1396 (331 مشاهده)

سیری در غزل‌شناختی سعدی و خواجوی کرمانی/ خواجو و تغزل‌های شاعرانه


نیازکار معتقد است: اهمیت خواجو در تاریخ غزلسرایی نه به جهت تقلید از سعدی، که به جهت آن است که مقدمه حافظ است. خواجو مقلد خوبی برای سعدی نیست اما در انتخاب پیوند غزل عارفانه و عاشقانه، آغازگر خوبی به حساب می‌آید؛ شیوه‌ای که در شعر حافظ به تکامل می‌رسد.

دکتر فرح نیازکار، استاد دانشگاه و سعدی‌پژوه، سخنران چهارمین نشست از مجموعه درس‌گفتارهایی درباره‌ خواجوی کرمانی بود که در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار می شود.

وی در این نشست با  بررسی تاریخچه غزل در ادب فارسی، به زبان و سبک بیان در غزل سعدی پرداخت و سپس با ارایه توضیحاتی در خصوص غزلیات عاشقانه و عاشقانه ـ عارفانه خواجو به مقایسه آثار دو شاعر پرداخت.

نیازکار غزل پراکنده را از ابداعات خواجوی کرمانی خواند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 30 دی، 1395 (748 مشاهده)

افکار سعدی و کنفوسیوس؛ چراغ راه صلح و همزیستی


فروردین ماه سال جاری در مرکز فرهنگی شهر کتاب، همایش دو روزه‌ی «سعدی و کنفوسیوس» برگزار شد؛ رویدادی که یک‌شنبه نوزدهم دی، در دانشگاه خه‌بی چین، پی گرفته شد.

در این همایش علاوه بر استادان چینی، دکتر ضیاء موحد، دکتر ابوالقاسم اسماعیل‌پور، دکتر مهدی محبتی و علی‌اصغر محمدخانی، معاون فرهنگی و بین‌الملل شهر کتاب، از ایران حضور داشتند.

در مراسم افتتاحیه این برنامه که با همکاری موسسه شهر کتاب و مرکز مطالعات توسعه جوامع اسلامی بر گزار شد، معاون دانشگاه خه بی، معاون فرهنگی شهر کتاب، رایزن فرهنگی ایران در چین و رئیس دانشکده ارتباطات دانشگاه خه بی سخنرانی کردند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : یکشنبه، 26 دی، 1395 (636 مشاهده)

دیدار سعدی با کنفوسیوس در چین

 

همایش «سعدی و کنفوسیوس» در چین برگزار می‌شود.

پس از برگزاری همایش دوروزه «سعدی و کنفوسیوس» در روزهای 29 و 30 فروردین 1395 در شهرکتاب با حضور سعدی‌پژوهان و کنفوسیوس‌پژوهان ایران و چین، ادامه این همایش در روزهای یکشنبه و دوشنبه 19 و 20 دی‌ماه در دانشگاه «خه بی» چین برگزار می‌شود.

در این همایش دوروزه از ایران: ضیاء موحد، ابوالقاسم اسماعیل‌پور، مهدی محبتی و علی‌اصغر محمدخانی و 10 نفر از استادان و صاحب‌نظران چینی درباره‌ زندگی، آرا و آثار سعدی و کنفوسیوس سخن می‌گویند. همچنین هیات ایرانی در مدت اقامت خود در پکن با مدیران و اعضای بنیاد کنفوسیوس و انجمن نویسندگان چین و بخش زبان و ادبیات فارسی دانشگاه پکن دیدار و گفت‌وگو خواهند داشت و درباره همکاری‌های متقابل در حوزه ادبیات معاصر ایران و چین و ترجمه آثار داستانی و شعر معاصر دو کشور به زبان‌های یکدیگر و برگزاری نشست‌های مشترک نویسندگان و شاعران معاصر ایران و چین برنامه‌ریزی خواهند کرد.

همایش «سعدی و کنفوسیوس» به همت مرکز فرهنگی و بین‌الملل شهر کتاب، مرکز سعدی‌شناسی، دانشگاه خه‌بی چین و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در چین برگزار می‌شود.

سعدی و کنفوسیوس دو شاعر و متفکر از سرزمین ایران و چین هستند که اثارشان برای مردم دو کشور آشناست و از شعرها و آثار این دو حکیم بزرگ برمی‌آید که در مشاهده و بررسی جامعه انسانی از یک پایه و اساس مشترک برخوردار بودند که همان محبت و انسان‌دوستی است. با بررسی آثار سعدی و کنفوسیوس می‌توان مشابهت‌هایی در حوزه‌های انسان‌دوستی و اخلاق، پاسداشت کرامت انسانی و مهرورزی و راست‌کیشی یافت که بر آن تاکید داشته‌اند.

 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 14 دی، 1395 (402 مشاهده)

کمالی سروستانی مطرح کرد: خواجوی کرمانی؛ شاعری طبع‌آزما

 

کوروش کمالی سروستانی از خواجوی کرمانی به عنوان شاعری طبع‌آزما یاد کرد.

 این پژوهشگر و مدیر دانشنامه فارس در نخستین نشست درس‌گفتارهای خواجوی کرمانی که به همت بخش فرهنگی شهرکتاب در تهران برگزار شد، اظهار کرد: کنگره جهانی خواجوی کرمانی در مهرماه ۱۳۷۰ با حضور پژوهشگران، اندیشمندان و علاقه‌مندان به آثار خواجوی کرمانی به گونه‌ای شکوهمندانه در کرمان و شیراز برگزار شد. این کنگره که به همت دانشگاه شهید باهنر کرمان و دبیری شادروان دکتر عبدالحمید کرباسی و همکاری دکتر محمود مدبری و نجمی و با پشتیبانی سیدحسین مرعشی استاندار وقت کرمان و رییس شورای عالی مرکز کرمان‌شناسی برگزار شد، نقطه اوج "خواجوپژوهی" در ایران بود.

 
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : جمعه، 10 دی، 1395 (628 مشاهده)

"سعدی خوانی" در کتابخانه ملی فارس

سرای سخن مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس، میزبان کلاس‌های سعدی خوانی است.

برگزاری این برنامه با عنوان «تحفه روزگار اهل شناخت» به همت مرکز سعدی شناسی و مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس است.

ثبت‌نام این کلاس‌ها، از اول آذرماه 95 آغاز شده و تا یازدهم این ماه ادامه دارد و نخستین کلاس این دوره، سیزدهم آذرماه برگزار می‌شود.

بر اساس برنامه، دوره گلستان‌خوانی این دوره شنبه‌ها از ساعت 10 و 30 دقیقه تا 12 است‌؛ دوره‌ای که توسط کوروش کمالی سروستانی ارایه می‌شود.

برنامه بوستان خوانی، با اکبر نحوی و از ساعت 10 تا  11 و‌30 دقیقه یکشنبه‌ها، دیگر برنامه این رویداد است.

همچنین روزهای چهارشنبه، برنامه غزل خوانی این دوره با مجید اسکندری از ساعت 10 و 30 دقیقه تا 12 در مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره: 09035206301 تماس بگیرند.

 

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 1 آذر، 1395 (361 مشاهده)

202 سال پس از درگذشت «کریم‌خان زند»/ حاکمِ عادل

 

کوروش کمالی سروستانی

مدیر مرکز فارس‌شناسی*

قضاوت تاریخ درباره حاکمان و پادشاهان در نسبت با سیره و سیاست‌های آنها صورت می‌گیرد. «کریم‌خان زند» در دوران حکومت30 ساله خود، هم به عهد خود وفادار بود و هم عدالتخواه، هم در عمران و آبادانی کوشید و هم مسائل فرهنگی و مذهبی را پیش چشم داشت. در روزگار او، بیش از بقیه، شیراز رونق یافت و بخش اعظم بافت تاریخی امروز این شهر شامل عمارت کلاه‌فرنگی، ارگ کریم‌خانی، باغ و تکیه هفت تنان، بازار وکیل، مسجد وکیل و حمام وکیل بنا شد. ارج‌گذاری به مفاخر سرلوحه کارهایش بود؛ برای شیخ کبیر (ابن‌خفیف)، سعدی و حافظ، مقبره ساخت و حتی آندره گدار فرانسوی، هنگام ساخت آرامگاه حافظ، از بنای آن زمان وام گرفت که حتی امروز هم، ستون‌هایی از آن روزگار پابرجا است.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 24 آبان، 1395 (602 مشاهده)

کمالی‌سروستانی مدیر نمونه سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران شد

كورش كمالي‌سروستاني، مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان فارس به عنوان مدیر نمونه این سازمان در سال 1395 انتخاب و معرفي شد.

در مراسم بزرگداشت هفته دولت و تکریم از مدیران و کارمندان مرکز اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران که در تالار همایش‌های این سازمان برگزار شد، مشاور رئیس جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، ضمن پاسداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر، بر ضرورت حفظ کرامات کارمندان دولت تاکید کرد و انتخاب کارمندان و مدیران نمونه را کاری سمبلیک و در راستای ارجگذاری به تلاش‌ها و کوشش‌های آنان دانست.

 دکتر صالحی امیری گفت: اگر چه هر سال به دلیل محدودیت‌ها تنها تعدادی از کارمندان و مدیران به عنوان افراد نمونه در هفته دولت انتخاب و معرفی می‌شوند، اما این امر به معنای عدم لیاقت و شایستگی دیگر همکاران نیست.
وی افزود: تلاش ما بر این بوده که کتابخانه ملی به یک مرکز فرهنگی فعال و پویا در کشور تبدیل شود و برگزاری بیش از 551 نشست فرهنگی در تهران و بیش از 400 نشست و نمایشگاه علمی و فرهنگی در استان‌های کشور و ارتقاء سطح روابط ملی و بین‌المللی سازمان و تشکیل "مجمع کتابخانه ملی بزرگ" (مکتب) و "شورای مجمع هماهنگی نهادهای اسنادی" (مهتاب) و توسعه همکاری با سازمان‌های بین‌المللی چون "یونسکو" ، " شورای جهانی کتاب" و " شورای جهانی آرشیو"بخشی از عملکرد سازمان در دو سال گذشته است.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : شنبه، 6 شهریور، 1395 (605 مشاهده)

افتتاح پردیس سینمایی گلستان به همت دانشنامه فارس

پردیس سینمایی گلستان با سه سالن مجهز به سیستم دالبی و HD به همت مؤسسه فرهنگی و پژوهشی دانشنامه فارس افتتاح شد.

در این مراسم که جمعی از هنرمندان و چهره‌های فرهنگی حضور داشتند بهزاد مریدی - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس - در سخنانی از وضعیت سینما در شیراز سخن گفت.

همچنین رحیم هودی و مهدی فقیه - دو بازیگر پیشکسوت - از خاطرات خود از سینماهای شیراز گفتند.

کوروش کمالی سروستانی، مدیر دانشنامه فارس، در این مراسم سینما را زاده همۀ هنرها خواند و گفت: امروز فیلم و سینما بخش جدایی‌ناپذیر از فرهنگ ملی و جهانی است. سینما صنعت است؛ رسانه است؛ خِرَد است؛ هنر است؛ و فرهنگ‌ساز.

متن کامل سخنرانی کمالی سروستانی را در این رویداد در ادامه می خوانید:

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 26 مرداد، 1395 (796 مشاهده)

کمالی سروستانی: وجود شکاف ارزشی در رسانه‌ها یک آفت است


مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برگ برنده روزنامه ها در عصر تکنولوژی را تحلیل و نظر دانست و گفت: در دنیای امروز اگر روزنامه ها فقط به خبر اکتفا کنند و به سمت تحلیل و تفسیر نروند،از فضای مجازی عقب می مانند.

کوروش کمالی سروستانی در یازدهمین نشست روزنامه نگار در زوم یادآور شد: امروز کمتر کسی روزنامه را برای خبر می خواند،چرا که با گسترش فضای مجازی اخبار رویدادها و حوادث قبل از انتشار در روزنامه به وفور در فضای مجازی منعکس می شود،لذا زاویه دید و تفسیر و تحلیل روزنامه ها بر رویدادها و حوادث است که آنها را برای مخاطب خواندنی و جذاب می کند و خوشبختانه جناب شلتوک کار که امروز به نقد آثار او نشسته ایم در بخش هایی از تحلیل و تفسیر  موفق عمل کرده که باید تقویت شود.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 10 تیر، 1395 (604 مشاهده)

مجموع خبرها 306 (21 صفحه | درهر صفحه 15)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ]
عكس روز

سعدي شيراز

ورود به سیستم
نام کاربری

رمز عبور

آخرين كتب منتشر شده

سعدي‌شناسي دفتر شانزدهم

جدال با سعدي در عصر تجدد

 

سعدي‌شناسي دفتر پانزدهم

افسانه حيات:

يادنامه استاد حسن امداد

شيرازنامه

اشعار عربي سعدي

سعدي‌شناسي دفتر چهاردهم

كازرون شهر سبز

موزه هنر مشكين‌فام

سعدي‌شناسي دفتر سيزدهم

سنگ سياه

سعدي‌شناسي دفتر دوازدهم

کتاب شناسی گلستان سعدی

سعدي‌شناسي دفتر يازدهم

گلستانواره

شيراز در روزگار حافظ (چاپ دوم)

زندگي و زمانه
علي دشتي

تخت جمشيد شكوهي شگفت

شيراز در روزگار حافظ

سعدي شناسي دفتر دهم

دانشنامه آثار تاريخي فارس

 

مساجد تاريخي شيراز

 

باغ‌هاي تاريخي شيراز

پرسپوليس

الف لام ميم

خليج فارس:

اطلس نقشه هاي تاريخي و قديمي

 

عاشقانه هاي سعدي

سعدي شناسي دفتر نهم

نگاهي به تحولات فارس در آستانه استبداد صغير

بررسي باستان شناسي فيروزآباد

سعدي شناسي دفتر هشتم

سرزمين مهر و ماه

سعدي‌شناسي دفتر هفتم

زندگي و قيام احمد بن موسي(ع)

سعدي‌شناسي دفتر ششم

شكوه پارسيان: سرزمين امپراطوران

سعدي‌شناسي دفتر پنجم

بررسي آثار دشت‌هاي پس كرانه‌اي خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر چهارم

دستور زبان لارستاني بر مبناي گويش خنجي

سعدي‌شناسي دفتر سوم

شعر، موسيقي و ادبيات شفاهي مردم ممسني

سعدي‌شناسي دفتر دوم

تاريخ مهاجرت اقوام در خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر اول

فرهنگ جامع واژگان مترادف و متضاد زبان فارسي

 

وب سایت دانشنامه فارس
راه اندازی شده در سال ٬۱۳۸۵ کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه دانشنامه فارس می باشد.
طراحی و راه اندازی سایت توسط محمد حسن اشک زری