•  صفحه اصلي  •  دانشنامه  •  گالري  •  كتابخانه  •  وبلاگ  •
منو اصلی
home1.gif صفحه اصلی

contents.gif معرفي
· معرفي موسسه
· آشنايي با مدير موسسه
· وبلاگ مدير
user.gif کاربران
· لیست اعضا
· صفحه شخصی
· ارسال پيغام
· ارسال وبلاگ
docs.gif اخبار
· آرشیو اخبار
· موضوعات خبري
Untitled-2.gif كتابخانه
· معرفي كتاب
· دريافت فايل
encyclopedia.gif دانشنامه فارس
· ديباچه
· عناوين
gallery.gif گالري فارس
· عكس
· خوشنويسي
· نقاشي
favoritos.gif سعدي شناسي
· دفتر اول
· دفتر دوم
· دفتر سوم
· دفتر چهارم
· دفتر پنجم
· دفتر ششم
· دفتر هفتم
· دفتر هشتم
· دفتر نهم
· دفتر دهم
· دفتر يازدهم
· دفتر دوازدهم
· دفتر سيزدهم
· دفتر چهاردهم
· دفتر پانزدهم
· دفتر شانزدهم
· دفتر هفدهم
· دفتر هجدهم
· دفتر نوزدهم
· دفتر بیستم
· دفتر بیست و یکم
· دفتر بیست و دوم
info.gif اطلاعات
· جستجو در سایت
· آمار سایت
· نظرسنجی ها
· بهترینهای سایت
· پرسش و پاسخ
· معرفی به دوستان
· تماس با ما
web_links.gif سايت‌هاي مرتبط
· دانشگاه حافظ
· سعدي‌شناسي
· كوروش كمالي
وضعیت کاربران
در حال حاضر 0 مهمان و 0 کاربر در سایت حضور دارند .

خوش آمدید ، لطفا جهت عضویت در سایت فرم مخصوص عضویت را تکمیل نمائید .

ورود مدير
مديريت سايت
خروج مدير

نیازکار: مضامین مشترک در شعر سعدی و سهراب سپهری وجود دارد

فرح نیازکار پژوهشگر و منتقد ادبی گفت: سعدی و سهراب سپهری به‌گونه‌ای کلی و در بُعدی وسيع نگران انسان و سرنوشت انسان هستند و مصداق این همه را در بسیاری از اشعار آنها می‌توان بازیافت.

 شصت و هشمین جلسه از سلسله‌ نشست‌های «بر خوان سعدی» از سوی انجمن فرهنگ و ادب شیراز و با همکاری مرکز سعدی‌شناسی و مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس برگزار شد.

در این نشست که همزمان با زادروز سهراب سپهری، شاعر معاصر برگزار شد، دکتر فرح نیازکار، سعدی‌پژوه و پژوهشگر در بخشی از سخنرانی خود پیرامون «هم‌اندیشی سعدی و سهراب سپهری»، گفت: عرصه ادبیات، عرصه خودیابی مخاطب و همدلی با ویژگی‌های «متن» است و معاصر بودن ادبیات هم، ریشه در خاستگاه انسان معاصر و اندیشه‌های تازه وی در قلمرو آفرینش‌های ادبی و هنری دارد.
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 24 مهر، 1398 (361 مشاهده)

پاسداشت تنها بازمانده نسل سوم تئاتر شیراز

کمالی سروستانی، رحیم هودی را  تنها یادگار باقی‌مانده از نسل سوم تئاتر شیراز خواند؛ یادگاری که بیش از شصت سال با جسارت و عشق در تاریخ هنر تئاتر ایران نقش آفرینی کرده است.

آیین تجلیل از رحیم هودی پیشکسوت عرصه هنرهای نمایشی در شیراز برگزار شد. این بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون، چهره ماندگار استان فارس است که نشان درجه یک هنری  در حوزه تئاتر نیز دارد. وی  در این آیین چهاردهمین نشان مفاخر فارس را نیز دریافت کرد.

 
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 5 شهریور، 1398 (436 مشاهده)

کمالی سروستانی خبر داد: اعطای نخستین بورسیه ادبی حافظ در سال تحصیلی جدید


موسسه آموزش عالی حافظ شیراز، به ۳۰ نفر از علاقهمندان واجد شرایط، بورسیه ادبی حافظ برای تحصیل رایگان در مقطع کارشناسی زبان و ادبیات فارسی اهدا می کند.

عضو هیات موسس و هیات امنای موسسه آموزش عالی حافظ شیراز گفت: این تصمیم در راستای توسعه فرهنگی و ادبی در کشور و توجه به دغدغه ها و نگرانی های موجود درباره وضعیت زبان و ادبیات فارسی گرفته شده است.

کوروش کمالی سروستانی عنوان کرد: برای حفظ حرمت این زبان و  ترغیب دلباختگان و ترویج زبان و ادبیات فارسی، در دیاری که از دیرباز تاکنون، گرانیگاه ادب و زبان فارسی بوده، موسسه آموزش عالی حافظ در اندیشه فراهم سازی تسهیلات بورسیه و امکان تحصیل رایگان علاقه مندان مستعد ،در مقطع کارشناسی زبان و ادبیات فارسی است.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : جمعه، 25 مرداد، 1398 (516 مشاهده)

نی‌ریزیان بر خوان سعدی نشستند/کمالی سروستانی: سعدی شاعر زندگی است



پنجاه و سومین نشست از سلسله نشست‌های «برخوان سعدی» توسط شهرداری نی‌ریز ، شورای شهر نی‌ریز، انجمن فرهنگ وادب شیراز و مرکز سعدی شناسی و با همکاری فرمانداری نی‌ریز، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نی‌ریز، اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نی‌ریز و اداره آموزش و پرورش نی‌ریز در جوار یادمان میرزا احمد نی‌ریزی در نی‌ریز برگزار شد.

در این نشست که با حضور سعدی‌پژوهان و علاقه‌مندان به سعدی، اساتید و پژوهشگران برگزار شد، حمید یزدان پناه فرماندار نی‌ریز به تبجیل از مقام سعدی پرداخت و او را شاعری اخلاق‌مدار خواند که آموزه‌های اخلاق‌اش می‌تواند راهگشای مسایل و مشکلات مردمان در عصر حاضر شود.

در ادامه حامد فرغت، شهردار نی‌ریز، ضمن بررسی تاریخچه زندگی سعدی در سخنرانی خود اظهار داشت که فارغ از نام و نشان مصلح‌الدین یا مشرف الدین برای سعدی بزرگ، چالش پیرامون تاریخ دقیق تولد و درگذشت وی و یا سفرهای رفته یا نرفته وی، باید به آثار و آموزه‌های سعدی روی بیاوریم و پندها و اخلاقیات سعدی را دست‌اویزی برای رستگاری زندگانی بشر سازیم.


 

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 21 مرداد، 1398 (460 مشاهده)

یک سال «بر خوان سعدی»/ کمالی سروستانی: همه ما به سعدی مدیونیم


جشن یک‌سالگی سلسله نشست‌های «بر خوان سعدی» شامگاه دوشنبه 14 مردادماه در شیراز برگزار شد.

در یک سال گذشته 50 جلسه از سلسله نشست‌های ادبی «بر خوان سعدی» به همت انجمن فرهنگ و ادب شیراز، مرکز سعدی‌شناسی و مرکز اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس برگزار شده و شهرهای شیراز و نی‌ریز در استان فارس و تفلیس در گرجستان و تورنتو در کانادا، میزبانان دوستداران شیخ مصلح‌الدین بوده‌اند.

در این یک سال سعدی‌شناسان، شاعران و ادیبان، استادان دانشگاه و دوستداران سعدی، بر خوان گسترده او نشستند و از آن به‌قدر وسع خویش دوستی و مهر، نیک‌اندیشی و صلاح و اخلاق و صلح‌ورزی به ارمغان بردند.

. 
 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 15 مرداد، 1398 (448 مشاهده)

رونمایی از کتاب «صد و ده سال؛ از شعاعیه تا شاهپور و ابوذر» در شیراز/ مدرسه بزرگان


آیین رونمایی از کتاب «صد و ده سال؛ از شعاعیه تا شاهپور و ابوذر»، پژوهشی درباره  یک از قدیمی‌ترین مراکز آموزشی شیراز با حضور جمعی از فرهنگیان، دبیران و دانش آموزان این مدرسه پر قدمت برگزار شد.

رونمایی از این کتاب همزمان با یکصد و ده سالگی ساخت دبیرستان «شاهپور» در شیراز است که با نام «شعاعیه» در سال 1287 خورشیدی بنیان‌گذاری شد، با نام «شاههپور» به شهرت رسید و سپس با نام دبیرستان «ابوذر» تا سال 1380 به فعالیت خود ادامه داد. بخش مهمی از شخصیت های علمی و فرهنگی شیراز دانش آموخته این مرکز آموزشی هستند.

در این رویداد که به میزبانی مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس بود ، کوروش کمالی سروستانی، مدیر این مرکز، منوچهر فتوت به نمایندگی از دبیران واکبر رجایی به نمایندگی از دانش آموختگان دبیرستان و هاشم فریدونی نویسنده کتاب سخنرانی کردند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : جمعه، 21 تیر، 1398 (425 مشاهده)

شوکران کوچ

کوروش کمالی سروستانی؛ مدیر دانشنامه فارس/ غلامحسین امامی؛ نامی دیرآشنا، از گذشته‌ای دور تا کنون؛ فانوس‌دار فرهنگ و کتاب در شیراز؛ با تبسمی متین؛ نگاهی ژرف و متفکر و ذهنی آگاه و روشن!

زمان را و زمانه را در قاب کتاب می‌شناخت و فرا دستِ رویاهایش را، در سطورِ نگاشته و نانگاشتۀ کتاب می‌جست. تا همین دم‌های بازپسین، با حجمی سترگ از درد، پروای کتاب داشت و البته دانش و خرد! به فراست بازیافته بود که کلید رهایی و اوج، در لابه لای همین طومارهای نگاشته شده‌ای، شکل گرفته که از دلِ خِرد و بینش اندیشه‌ورزان، قامت گرفته است؛چرا که به نیکی بازیافته بود که خامه‌نگاران عرصۀ امکان، به خامۀ جان، دانشِ برخاسته از نیستان وجود را در سطور این کتاب‌ها به زینت طبع آراسته‌اند و به واقع، عصارۀ روح و اندیشۀ خویش را در پیکرۀ هنر نگارش کتاب دمیده‌اند تا دانشی را که برآیندِ اندیشۀ آنهاست و به سوی افق لاجوردی حقیقت در حرکت است، بر مخاطبان خویش عرضه دارند و رستاخیزِ زیستن از نوعی دیگر را برپا کنند، بر بال‌های شتاب بنشانند و ما را و همگان را به قدر همّت و فرصت، به فراسویی ره نمایند که بی تردید، تداعی معانی درهم تنیدۀ زیستن توام با آگاهی و کاستن از رنج نادانی را در بر دارد.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : جمعه، 21 تیر، 1398 (378 مشاهده)

کمالی سروستانی در نشست «برخوان سعدی» در تورنتو: انسان مدارى و دوستى پيام جهانى سعدى است

مدیر مرکز سعدی‌شناسی معتقد است: سعدي شاعري جهاني است و جهان شاعر نيز در آثارش، اقصاي عالم را دربرگرفته و به شهرها و كشورها و قبيله‌ها و انديشه‌ها و دين‌هاي مختلف مي‌پردازد؛ پیام او، پیام انسان‌مداری نوع‌دوستی و به‌زیستی است.

کوروش کمالی سروستانی، در همایشی که در کانون ایرانیان دانشگاه تورنتو با عنوان "بر خوان سعدی "برگزار شد، درباره آثار و اندیشه‌های سعدی گفت: بسیاری از مردمان از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب جهان، او را می‌شناسند و به آثارش دل‌بسته‌اند؛ آثارش نگاشته شد و در دسترس جهانیان قرار گرفت؛ تا آموزه‌ای باشد برای زیستی توام با نوعدوستی، تساهل و تسامح در روزگارانی که انزوا، تنهایی و فقدان ارتباط در جهان مدرن که تا میزان فراگیری بر فردگرایی بنیاد نهاده شده، موجب فرسودگی بسیاری از ساختارهای اجتماعی و کاهش روابط انسانی در جامعه شده است. از این روست که پس از گذر هشت قرن از نگارش آثار گرانمایه سعدی، در دنیای معاصر و امروز در جمع شما، باز به سعدی باز می‌گردیم و از آموزه‌های او سخن می‌گوییم؛ شاعری که در ذهن و زبان جهانیان شناخته شده است و البته این امر مرهون عواملی است گوناگون؛ همچون زبان شناختی، اندیشه و نبوغ شاعرانه او. تلفیق این سه عنصر بنیادین در ساختار کلی آثار سعدی منجر به پیدایش و خلق کلیاتی شده که از زمانه پرآشوب شاعر تاکنون، همچنان مرکز توجه همگان واقع شده است.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : جمعه، 31 خرداد، 1398 (433 مشاهده)

مدیر مرکز سعدی شناسی: به باور سعدی غایت بندگی خشنودی پروردگار است

مدیر مرکز سعدی شناسی، در نشست سی‌وپنجم از سلسله نشست‌های پژوهشی «برخوان سعدی» که توسط توسط انجمن فرهنگ و ادب شیراز و با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی فارس و مرکز سعدی‌شناسی برگزار می‌شود، با بررسی موضوع خداباوری و معرفت دینی سعدی و با بیان این‌که به باور بسیاری از اندیشمندان دینی، مصداق بندگی کردن، سیر و سلوک انسان به سوی خداوند با دو کمند ترس و عشق است، اظهار کرد: اگر چه در تاریخ فرهنگ اسلامی بزرگانی بوده‌اند که یکپارچه به خوف از خداوند اندیشیده‌اند؛ یعنی خداوند منان، صفات جلالیه خود را چنان برایشان تجلی کرده که در وجودشان اندکی رجا باقی نمانده است. اینان زاهدان خداترسی بودند که در سراسر زندگی از ترسِسو عاقبت، تلخ‌کام و دل‌نگران بوده که مبادا خداوند جبّار آنان را محکوم کند و در آتش افکند. از آن طرف بندگانی نیز بوده‌اند که محبت خداوند آن چنان دل آنها را سرشار کرده، که به عقوبتی نمی‌اندیشند

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 30 خرداد، 1398 (402 مشاهده)

مدیر دانشنامه فارس: پاسخگویی اندیشه صدرایی به چالش‌های جدید جهانی

 

آئین بزرگداشت ملاصدرا فیلسوف نامی در زادگاهش شهر شیراز برگزار شد.

در این رویداد آیت‌الله لطف‌الله دژکام امام‌جمعه شیراز،آیت‌الله احمد بهشتی رئیس مجمع عالی حکمت شعبه فارس، آیت‌الله علی‌اکبر کلانتری عضو مجلس خبرگان رهبری، حجت‌الاسلام مرتضی جوادی آملی رئیس بنیاد اسراء، کورش کمالی سروستانی مدیر دانشنامه فارس و جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه در مدرسه خان شیراز حضور داشتند.

برگزاری این رویداد به همت دانشنامه فارس، مجمع عالى حكمت اسلامى شعبه شيراز و مدرسه خان بود.


 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 2 خرداد، 1398 (765 مشاهده)

دعا؛ شیوه رویارویی بشر با مشكلات/ سعدی، خداخوانی را ابزاری برای بندگی قرار داد


یک استاد دانشگاه و سعدی‌پژوه در تبیین مباحثی درباره مكالمه با خداوند و مفهوم دعا گفت: دعا یک شیوۀ رویارویی بشر با مشکلات هستی است و در گام دوم، روش ارتباط با موجودی متعالی و قدسی است.

سی ‌و چهارمین نشست از سلسله نشست‌های برخوان سعدی از سوی انجمن فرهنگ و ادب شیراز و با همکاری مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس و مرکز سعدی شناسی شب گذشته، ۳۰ اردیبهشت‌ماه در سرای سخن مرکز اسناد برگزار شد.

در این نشست فرح نیازکار، اطلس اثنی عشری و مرتضی جعفری، استاد دانشگاه و سعدی‌پژوه، ضمن خوانش باب دهم از بوستان سعدی در مناجات کتاب و ختم آن، به ارائه سخنانی پیرامون این موضوع پرداختند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : سه شنبه، 31 اردیبهشت، 1398 (677 مشاهده)

تبیین عرفان‌پژوهی سعدی با رویکرد اعتقادی و انتقادی

 

در سی و سومین نشست از سلسله نشست‌های برخوان سعدی مباحثی درباره «عرفان‌پژوهی سعدی با رویكرد اعتقادی و انتقادی» مطرح شد.

 سی و سومین نشست از سلسله نشست‌های برخوان سعدی با موضوع «عرفان‌پژوهی سعدی با رویكرد اعتقادی و انتقادی» از سوی انجمن فرهنگ و ادب شیراز و با همکاری سازمان اسناد و کنابخانه ملی فارس و مرکز سعدی‌شناسی شب گذشته، ۲۳ اردیبهشت‌ماه در سرای سخن مرکز اسناد و كتابخانه ملی فارس برگزار شد.

در این نشست فرح نیازکار، استاد دانشگاه، محقق و سعدی‌پژوه درباره عرفان‌پژوهی سعدی سخن گفت. وی در بخشی از سخنان خود ضمن تبیین رویکرد اعتقادی و انتقادی سعدی گفت: عرفان و معرفت در معنای کلی، به معنای شناخت و آگاهی است که انسان از رهگذر حواس پنج گانه به‌دست می‌آورد، اما در اصطلاح، عرفان به معنای علم به اسرار حقایق دینی است، البته عرفان به این معنا، برتر از دانشی است که عموم دین‌داران یا عالمان احکام ظاهردارند.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : پنجشنبه، 26 اردیبهشت، 1398 (785 مشاهده)

کمالی سروستانی: موزه‌ها تالارهای فرهنگ و هنر و هویت‌اند


در آستانه هفته میراث فرهنگی و روز جهانی موزه مراسمی با حضور مدیران موزه‌های فارس، مجموعه‌داران و کارشناسان در موزۀ فرهنگ فارس برگزار گردید.

در این نشست کوروش کمالی سروستانی مدیر سازمان اسناد و کتابخانه ملی مرکز فارس گفت: حدود 42 سال پیش در دوازدهمین مجمع عمومی کمیته بین‌المللی موزه‌ها (ایکوم) که در سال 1977 در مسکو برگزار شده بود روز 18 می برابر با 28 اردیبهشت به عنوان «روز جهانی موزه» نامگذاری شد. بزرگداشت این روز فرصت مغتنمی است که موزه‌ها با شعاری مشترک در تعامل و گفتگو با هم و مخاطبانشان به صلح و دوستی و دانش‌افزایی بپردازند.

وی افزود: دیدار از موزه‌ها آمیزه‌ای دل‌انگیز از تجربه شخصی، اجتماعی و فرهنگی است. حضور آگاهانه در موزه‌ها موجب لذت و کشف می‌شود. با آثار و اشیای ارزشمندی که هر یک زبان حال خود را دارند ارتباط می‌گیریم و آفرینش و خاطره پیشینیان را ارج می‌نهیم.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : چهارشنبه، 25 اردیبهشت، 1398 (682 مشاهده)

رهاورد سعدی از نهج البلاغه در سی و دومین نشست برخوان سعدی

 

سی و دومین نشست از سلسله نشست های برخوان سعدی توسط انجمن فرهنگ و ادب شیراز و با همکاری مرکز سعدی شناسی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس همزمان با ایام مبارک رمضان در آرامگاه سعدی برگزار شد.

 در این نشست دکتر سید محمد مهدی جعفری، استاد دانشگاه، محقق و نهج البلاغه پژوه، پیرامون تاثیرپذیری سعدی از نهج البلاغه سخن گفت.

وی در بخشی از سخنان خود پیرامون چیستی و چگونگی گردآوری نهج البلاغه گفت: نهج‌البلاغه‌ عنوان‌ مجموعه‌ برگزيده‌اي‌ از سخنان‌ اميرالمؤمنين‌ امام‌ علي‌بن‌أبي‌طالب‌(ع‌) است‌ كه‌ در سال‌هاي‌ پاياني‌ سده‌ چهارم‌ به‌ دست‌ ابوالحسن‌ محمدبن‌ الحسين‌ الموسوي‌ ملقّب‌به‌ سيّد رضي‌، اديب‌ و شاعر برجسته‌ سده‌ چهارم‌ هجري‌، در بغداد گردآوري‌ شده‌ است‌.  از همان‌ روز تأليف‌ نهج‌البلاغه‌ تاكنون‌، اين‌ كتاب‌ تأثير ژرف‌ و گسترده‌اي‌ بر ادبيات‌ عربي‌ و فارسي‌ گذاشته‌ است‌. اگر چه‌ سخنان‌ امام‌ علي‌(ع‌) پيش‌ از گردآوري‌ گزيده‌ آن‌درنهج‌البلاغه‌، در نزد اديبان‌ و دانشمندان‌ و گويندگان‌ و سخنوران‌ شيعه‌ و سني‌، شناخته‌ و پر آوازه‌ بوده‌ است‌ و بر مورخان‌ و اهل‌ حكمت‌ و فرزانگان‌ و استادان‌ رشته‌هاي‌ گوناگون‌علوم‌ و معارف‌ اسلامي‌، از عرب‌ زبان‌ گرفته‌ تا فارسي‌ گوي‌ و پارسي‌ نويس‌، تأثير مي‌گذاشته‌ است‌.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : جمعه، 20 اردیبهشت، 1398 (747 مشاهده)

آرزوی دولت‌آبادی در رونمایی رمانش در شیراز


محمود دولت‌آبادی در رونمایی رمان جدیدش، «بیرونِ در» گفت: آرزومندم آثارم باعث خویش‌بینی مردم شود.

این نویسنده در مراسم رونمایی و جشن امضای کتاب جدیدش که در کتاب‌فروشی شیرازه در شیراز برگزار شد بخش‌هایی از آن را خواند و به پرسش‌های حاضران پاسخ داد.

دولت‌آبادی با بیان این‌که ادبیات باعث خویش‌بینی مردم یک کشور می‌شود گفت: آرزومندم آثار من هم باعث خویش‌بینی مردم شود.

 

ادامه متن ›››

ارسال شده بوسیله ramezani در مورخه : دوشنبه، 9 اردیبهشت، 1398 (686 مشاهده)

مجموع خبرها 306 (21 صفحه | درهر صفحه 15)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ]
عكس روز

سعدي شيراز

ورود به سیستم
نام کاربری

رمز عبور

آخرين كتب منتشر شده

سعدي‌شناسي دفتر شانزدهم

جدال با سعدي در عصر تجدد

 

سعدي‌شناسي دفتر پانزدهم

افسانه حيات:

يادنامه استاد حسن امداد

شيرازنامه

اشعار عربي سعدي

سعدي‌شناسي دفتر چهاردهم

كازرون شهر سبز

موزه هنر مشكين‌فام

سعدي‌شناسي دفتر سيزدهم

سنگ سياه

سعدي‌شناسي دفتر دوازدهم

کتاب شناسی گلستان سعدی

سعدي‌شناسي دفتر يازدهم

گلستانواره

شيراز در روزگار حافظ (چاپ دوم)

زندگي و زمانه
علي دشتي

تخت جمشيد شكوهي شگفت

شيراز در روزگار حافظ

سعدي شناسي دفتر دهم

دانشنامه آثار تاريخي فارس

 

مساجد تاريخي شيراز

 

باغ‌هاي تاريخي شيراز

پرسپوليس

الف لام ميم

خليج فارس:

اطلس نقشه هاي تاريخي و قديمي

 

عاشقانه هاي سعدي

سعدي شناسي دفتر نهم

نگاهي به تحولات فارس در آستانه استبداد صغير

بررسي باستان شناسي فيروزآباد

سعدي شناسي دفتر هشتم

سرزمين مهر و ماه

سعدي‌شناسي دفتر هفتم

زندگي و قيام احمد بن موسي(ع)

سعدي‌شناسي دفتر ششم

شكوه پارسيان: سرزمين امپراطوران

سعدي‌شناسي دفتر پنجم

بررسي آثار دشت‌هاي پس كرانه‌اي خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر چهارم

دستور زبان لارستاني بر مبناي گويش خنجي

سعدي‌شناسي دفتر سوم

شعر، موسيقي و ادبيات شفاهي مردم ممسني

سعدي‌شناسي دفتر دوم

تاريخ مهاجرت اقوام در خليج فارس

سعدي‌شناسي دفتر اول

فرهنگ جامع واژگان مترادف و متضاد زبان فارسي

 

وب سایت دانشنامه فارس
راه اندازی شده در سال ٬۱۳۸۵ کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه دانشنامه فارس می باشد.
طراحی و راه اندازی سایت توسط محمد حسن اشک زری